Gott Nytt År

Förberedelserna går bra. Snart färdiga med städningen, klänningen jag ville ha idag sitter som en smäck! Jag känner mig jävligt pepp och snart är det dags att inviga den nya hårtorken jag fick av nicklas i julklapp 8) YAY!

Gott Nytt Jävla År!

Hoppas erat nya år blir bra!!!!!!!

OjOjOj

Escobar, Heather Nova - Someone new

Många dagar utan att blogga, men sen har det ju faktiskt varit jul!

Julafton gick hur bra som helst 8) Vi fick massor med fina julklappar, jag fick ytterliggare några sådana Myskit (inte my skit utan mys kit ;P). Jag fick ett av Cyréne, ett av Annelie och Lasse, ett av Nicklas mormor och morfar och tillslut ett av mormor!!! YAY! Nu har jag så det räcker ett helt år ;P haha ^^ Jag är STOLT ägare av en sodastream och en vattenkokare! Nicklas blev jätteglad för sina långkalsonger och detta var nog allt jag orkade nämna om julklappar...

Den 26e åkte jag ju som känt ner till min kära mor! Min underbara mor! Det var jättetrevligt och jag var en hel dag med Rebecka 8) Köpte en sjukt skön tröja (som jag faktiskt har på mig) och en väska på mellandagsrean. Något som inte var på mellandagsrean var ett trepack trosor som jag köpte till mig. underbart söta med silver får och gråa igelkottar på ett annat par. mmmm 8) Något som var FRUKTANSVÄRT jobbigt var att vara utan musik i 4 dagar! Nicklas blev sjuk den 26e och har kräkts och haft feber i flera dagar (han hann bli frisk till jag kom hem i alla fall 8) )

Något anant som är VÄLDIGT jobbigt är att jag lämnade Chickey kvar i småland... Q__Q Jag gråter nästan... Jag saknar henne så innerligt! ingen liten lurv som springer omkring här... ;___; Jag kommer komma ner och hämta henne så snart som möjligt om inte mamma kommer upp med henne...

Idag har jag och nicklas köpt en kamera 8) (mamma, den var billig) jag har dessutom fått mina ögonbryn plockade för 100 kronor i tumba. Jag är apnöjd 8) ih ^^ Blev dock otroligt upprörd när jag såg mitt konto och upptäckte att jag låg back! WTF!!!!! Jag skulle ju ha minst 500 kvar!! ARGH! Jag ringer min bror i ren desperation och han meddelar att han visst har satt in pengar på mitt konto... jag funderar en stund och inser att han nog troligtvis har satt in mina pengar på handelsbanken kontot. OMG! han meddelar också att pengarna för mammas födelsedagspresent ligger där. Jag tappade hakan... Min käre bror ringde och sa att han inte hade gett mig pengar för mammas födelsedagspresent. Då min mor läser min blogg vill jag inte säga hur mycket jag har legat ute med. Men det är inte en liten summa direkt!!! O_ o Dessutom hade min mamma råkat sätta in 200 på mitt handelsbanken kontot vilket ju resulterar i att jag hade visst 1600 som jag inte hade en aning om att jag hade. Jag är glad och ska köpa Ljudet av ditt hjärta så snart jag kan!

Jag har nämligen läst ut När jag hör din röst. Jag håller kvar min kritik om att det är ganska barnsliga bäcker som är otroligt lättlästa. MEN! Dom är faktiskt jävligt bra!!! Det tog mig 3 dagar att läsa ut boken på 450 dsidor 8) Mycket tack vare 8 timmars tågresa sammanlagt ;P. Nu har jag ju dock en fruktansvärt beslutsångest då jag ju faktiskt vill läsa Deluxe-böckerna... ARGH! jag läser för mycket. Jag har bara 4 ruto kvar på min pocketshop kupong innan jag får en gratis bok 8)

Ett mycket långt blogg-inlägg och jag måste bara kommentera dagens soundtrack. Denna låt har snurrat runt i mitt huvud i snart 3 dagar och mitt huvud har inte fått en lugn stund förrns idag när jag kunde lyssna på den. ;P

Jag och Nicklas var och såg Old Dogs igår! HAHA! den var hur kul som helst!!! 8) SE DEN! ^^ Mycket bollar i sklrevet och klantiga upptåg så det är ju inte direkt en tung film. Väldigt bra om man inte orkar med något tungt.

Nu ska ni får slippa läsa mer ^^ Puss Puss

Arvet efter Arn



Läste ut den idag btw. Den var sjukt bra! precis som alla de andra bäckerna!! 8) 10.000 ggr bättre än filmerna. Första filmen är väl helt okej, men då hade jag inte läst boken ännu. Jag tycker verkligen att de hade kunnat göra det bättre och faktiskt, göra 3 filmer! Nu ska jag bara hinna till bilblioteket >_< Tror ju inte att de har öppet på juldagen, men man kan slänga in i bokinkastet.

NU ska jag sova!!

Nu är det jul igen (20e inlägget)

Fiffan vad jag myser i hela kroppen! Det är så sjukt fint här hemma (förutom i sovrummet där allt har hamnat... VARFÖR BLIR DET ALLTID SÅ????) Idag har vi haft Lilljulafton, jag och Nicklas, Nicklas mamma och pappa, samt Cyréne och hennes Tim. Lite Julskinka, köttbullar och prinskorv bjöds det på. Sedan fick Cyréne sina julklappar då hon ska vara hos Tim imorgon, och vi fick hennes. Nicklas fick The Fast And The Furious box 8) TACK!, jag fick ett myskit med showercream, body lotion, body butter samt små badrosor 8), det ska användas gott imorgon. Sedan var det dags för julgransklädning. Den blev HUR FIN SOM HELST! AAAAH vad jag är lycklig. Känns dock fortfarande overkligt, om än lite mer verkligt nu med julgranen, att det faktiskt är julafton imorgon. Tiden har gått alldeles för fort och det känns knappt som att det ens har varit sommar. (Ha! klockan är 23:32. Det blir 23:32 hur man än vänder på det 8) )

Nu har julmusiken varit igång tillräckligt länge och den "normala" musiken kom på igen. Julmusik i all ära, men i små små små doser. Till alla mina kära halmstads vänner som läser detta "Last christmas" säger jag ju bara <3 och Total Eclipse Of The Heart!!! KÄRLEK I MÄNGDER!

Saknar min mamma och min mormor men annars är det helt okej. Åker ju ner den 26 ju ^^ Chickey får följa med och stanna över nyår. För hennes egen skull och för min skull. Jag vill kunna gå ut och festa och titta på fyverkerier och vill inte att hon ska ligga ensam hemma när det börjar smälla som fan här. Dessutom är hon lite skotträdd. Nej hon får stanna nere hos mamma så åker jag ner en gång till och hämtar hem henne igen.

Puss som fan lixhåååm!!!!

1          2          4


5          6          7

1, En av tomtarna jag och Nicklas köpte på julmarknaden i Gamla Stan.
2, Lite random tomtar och figurer.
3, Nicklas pingviner får en plats vid "sjön".
4, den lilla vita tomten där mitt i all "snö" köpte vi också på julmarknaden.
5, Vår graaaan!!!!
6, En av våra julkulor som jag köpte på Stockhome. Det var svårt att fota dom med en halvtaskig kamera >_<.
7, En av julkulorna som jag och nicklas har fått av Nicklas mormor. Dom är hur fina som helst! Porslinkulor ftw!

Sverige - Kent

Jag och kära Anette sitter och diskuterar invandrarpolitik.

Jag har INGENTING emot invandrare, tro inte det för det har jag verkligen inte. MEN jag tycker att kommer man till ett nytt land som flykting så kan man väl ta seden dit den komer? I Svergie pratar vi svenska och vi jobbar, kvinnor som män (majoriteten i alla fall). De är mer än hjärtligt välkomna hit enligt mig, sålänge de lär sig språket ordentligt, fixar jobb och inte bara tar mina skattepengar! det finns ju faktiskt de som är skit duktiga och verkligen kämpar för att få bo här, sen finns det de som ger dom duktiga invandrarna dåligt rykte och bara släpar omkring på socialen. Detta fick mig att tänka på Kents låt Sverige! Den svenska tigern är orubblig!

Kent – Sverige




Sverige, Sverige älskade vän.
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt?

Välkommen välkommen hit,
vem du än är Var du än är

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
färsk potatis och sill
som om tiden stått still

(Välkommen hit...)

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljus
Glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor?

(Välkommen hit...)

Fy faaaan!!!!

Det är verkligen ÄCKLIGT kallt ute! Chickey har varit ute en timme och jag sitter i en sovsäck! Jag fryyyser...

Idag har jag och Nicklas haft ytterligare en heldag med hans föräldrar 8) Så mysigt. Även om det har varit lite stressigt (så mycket folk!) och jag mår illa av alla värmeväxlingar (in i affären, ut ur affären, in i affären, ut ur affären, in i bilen, ut ur bilen, in i affären.... ni fattar). Men jag har köpt lite mer julgranspynt och en till tomte, samt en foundation. 3 veckor utan foundation är rena helvetet för mig Q___Q

Nicklas och jag har beställt mat som jag väntar på och medan jag bloggar och lyssnar på musik spelar han zelda till nintendo 64. Jag har en nörd pojkvän, men det gör ingenting.

Jag har lust att köpa en ny dator. En sån HP som Emme har...

En sån vill jag ha 8) Ska bara spara ihop till 8000. VARFÖR ska jag nu ha en sådan här dator när jag och Nicklas redan har två datorer, en stationär och en mini PC? Jo för att JAG VILL!!!! Q___Q Teknik nörd här jao! 8)

Kan någon skänka mig mycket pengar?

Fy Fan!!!

Det är svinigt kallt ute. Nicklas tittar på Kingdom of Heaven, nyss hemkomna 8) Chickey-snuff frös något förskräckligt om tassarna ute så jag fick bära henne en bit. Hon låg bakom min nacke, på mina axlar en 200 meter eller nått så jag hann värma tassarna. Sen ville hon gå ner igen. Men ush som hon frös. Hoppade runt på tre ben, växlande mellan sina fyra. Stackars vovsingen min <3

På tal om Kingdom of Heaven. Jag läser Arvet efter Arn just nu. Det är en tjock bok som är ganska tung att läsa vissa stunder då det är hemskt mycket fakta. Jag kämpar på och den är otroligt bra. Om ni undrar varför det var "på tal om Kingdom of Heaven", så är de två väldigt sammanhängande ^^

Just nu sitter chickey framför Nicklas och Nicklas säger "lilla pälsboll. jaaa... min lilla pälsboll" jag smälter lite. Jag har en underbar pojkvän som har en underbar familj. Tack som fan för denna turen!!!!

Snö som fan på er allihop!

Snö som fan mannen


Vår anslutning till internet är CÄPÄ!!!!! jag får damp! Skulle blogga igen igår men det gick inte. Nu är mannen hemma och jag har varit ute med hunden i snön. Som ni ser älskar hon snön 8) Det gör jag också så länge det ligger på marken ^^ Kram på er 8)

OMG!



Ser ni ovädret eller??? DET ÄR INTE OK! Snö är okej när det ligger på marken. ARGH!

Ganska mysigt är det dock att det är ca 50 cm snö ute och chickey druknar när hon ska hoppa runt i snön. Hon är söt. Man ser bara en svanstipp ibland. Sen skuttar hon upp och hoppar fram en bit. Världens sötaste hund jao!

Igår när jag skulle ta mig hem från jobbet var det snöstorm. Det är ingen överdrift. När jag stod på perrongen och väntade på pendeltåget (som OTROLIGT nog var i tid) Såg jag inte den andra perrongen! OMG! O_ o Det var helt galet.

När jag stod och väntade på bussen från jobbet ville jag gråta. Jag hade en liten bild i huvudet av att bussen aldrig skulle komma och jag skulle frysa ihjäl. Typ. Nej men i alla fall att bussen skulel vara gruvligt försenad pendeln skulle inte kunna gå. min andra buss från Tumba och hem skulle fastna i Branta Backen och jag skulle inte komma hem innan 1. Men jag blev glatt överraskad då bussen kom, pendeln gick som den skulle och jag fastnade aldrig i någon backe! jag var glad och trött när jag kom hem ^^ SÅ skönt att vara ledig idag! Ska ta och städa lite och sen är det dags att börja pynta när nicklas kommer hem. Jag kommer bo bland tomtar och troll ;P

Jag säljer mitt smink på tradera btw. WOHOO! Min första auktion! Sheer Cover Mineral foundation

SNÖ!



Chickey har varit ute i snön och lekt! haha! Hon är så rolig! Hon kan gå helt normalt bara rakt fram och trallar på, sedan kastar hon sig ner på frambenen och går med bakbenen så hon drar huvudet i snön. det är visst jättemysigt x''D

För en gångs skull uppskattar jag snön... eller kanske inte just nu när det snöar i sifled och det är kramsnö... Men det blir mycket ljusare ute (: Det är alltid trevligt.

Personen jag är irriterad på blir bara jobbigare och jobbigare.. ARGH!!! HÅLL KÄFTEN FFS! Jag önskar jag kunde säga allt som jag vill säga dig, men jag vill inte såra dig.

Jobb idag, Imorgon, ledig torsdag (PYNTA!!) och jobba fredag.

Igår råkade jag klippa mina tå naglar för långt ner... det är obehagligt. Jag bröt också 5 naglar :D LYCKA! Not.......

Men jisses vilken intressant blogg jag har. Mina läsare (om det nu finns några sådana) måste ju verkligen tycka att mitt liv är superintressant. Min hund har kul, mina tånaglar är för korta och hat mot snö... intressant blogg.. hmmm...

Jag är faktiskt ganska hungrig och funderar på att äta lite lunch ^^ Gegas är hur mycig som helst och jag är glad att vi har fått kontakt :D Puss på din putiga ankstjärt ;P ;P ;P

Åh! <3<3



Jag HAR världens finaste man!!!! Tack för att du finns men vi måste nog ta fler bilder hörru ^^

Emme detta är bilden som någon hade ritat på, på skolans datorskärm x''D haha! (För er som inte fattar så trodde emme att hjärtat jag har lagt till lite blekt och dant och kanske inte syns för alla, det hjärtat trodde emme att någon hade ritat på skolans datorskärm och försökte tvätta bort det.)

Idag har det varit jul brunch på kvarnen för alla assistenter. Det var hur trevligt som helst! God mat var det också för den delen. Jag hade ätit för mycket frukost bara och var inte direkt hungrig när jag kom dit. Men lite god mat (som exempelvis västerbottenpaj) gled glatt ner.

Som min kära mor, var jag ju tvungen att springa runt som en vettvilling i lägenheten och leta efter nycklar, plånbok, mobil, pengar och då glömde jag ju så klart julklapparna simon skulle få! AAARGH!!! Men det gick bra ändå (: Hehu. Han får den imorgon ist och jag har redan lagt ner den i väskan för att inte KUNNA glömma den! Men men ^^

Nicklas är en helt fantastisk man och jag älskar honom otroligt mycket!
Tack för att du finns hjärtat ^^

Expatriate - Gotta Get Home

Lussefika



Igår var denna snygging snygging här 8) Vi hade HUR TREVLIGT SOM HELST!!! Jag är glad och trött. Vi åt god mat och bakade goda cupcakes 8) Kom hit igen Gegas 8)

Dagens räddning!



Jag har faktiskt räddat en skata idag!! Jag är så jävla bra! Trots min fågelfobi lyckades jag. Den hade flugit in i vad man skulle kunna kalla en tabur till två lägenheter. Det är två lägenhetshus som är sammanlänkade med denna lilla "tabur" så det finns ett hus på vänster sida och ett på höger sida. Den ena dörren hade flugit in och den lilla skatan hade flugit in där och studsade mot fönsterrutorna. Jag var skräckslagen men kände inte att jag kunde lämna den stackarn där. Så med liiite hjälp ifrån Chickey och med ganska mycket hjälp av kopplet lyckades jag mota skatan på rätt sida av dörren (då den öppnades inåt) och sedan ut i friheten. Den stackarn var så rädd och skakade och ville bara ut! Var så god lilla fågel ^^


Vissa låtar önskar jag att jag kunde fått höra tidigare. Som t.ex. Hate Me men blue october. Jag önskar jag hade fått höra den när jag var så arg och ledsen på Nicklas för den stämmer så bra in på hur jag kände då! "There's a burning in my pride, a nervous bleeding in my brain. An ounce of peace is all I want for you. Will you never call again. And will you never say you love me just to put it in my face. And will you never try to reach me? It is I that wanted space"

Trevlig dag!

Blue October – Hate Me

Idag har jag varit inne i Gamla Stan på deras julmarknad. Det var så mysigt!!! Nicklas har varit ledig idag då han jobbar till tre imorgon och ska på In Flames senare på kvällen tyckte han att han kunde få sova ut idag och jag kan hålla med honom. Vi behöver verkligen lära oss att gå och lägga oss i riktigt vettig tid FFS! Vi har i alla fall haft hur trevligt som helst. Jag har haft en sådan otrolig julkänsla i hela kroppen idag och bara njutit av att vara med min underbara man hela dagen. Vi köpte ett lite tomtar, en träslev som jag ska ha när jag bakar, vi köpte lotter och fick fina priser, vi gick och åt brända mandlar och vi var ett sådant äckligt gulligt par som jag hatar. Jag fnissade och vi gnuggade näsa och var sådär jävligt gulliga. Jag är i alla fall otroligt lycklig. sedan var vi och fikade på stadsmissionen 8) De har billigt fika och en summa pengar av det de får in går vill välgörande ändamål så varför inte fika gott och göra något bra samtidigt?! Nicklas fick tillbaka sin dator idag så nu är lyckan helt total. Jag fick min julklapp. Ett par über fina handskar i äkta lammskinn. Jag är lycklig och kommer ALDRIG frysa om händerna igen.

Imorgon blir det lussefika med lite tjejer. Angelica kommer och Ullis skulle ta med sig en kompis. Det blir lite gott vin, lite lätt mat och massor med bullar 8) Det ska bli mysigt. Idol ska det ju bli också ^^ HEJA CALLE!!!

Jag hade massor att säga när jag började skiva men massor har försvunnit av en hel del avbrott >_<

Jag vill i alla fall tacka Emme för Blue October 8) Tackar tackar. Jag blir alladeles rörd av Hate Me och bara mums!

Det finns någon jag är mycket besviken och fruktansvärd ledsen på. Inga namn nämnda men men. Jag hoppas det löser sig snart. Ska bara ta mod till mig att prata med personen in fråga.

Tack Nicklas för att du ställer upp för mig. Älskar dig

Puss och kram! <3

Deluxe



ÅH GUD VILKEN UNDERBAR BOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen är jag ju en barnsligt hopplös romantiker och på det sättet är jag en TYPISK liten tonårstjej! Intriger, hemliga romanser, förbjuden kärlek! åh det är ju bara så fantastisk!

Anna Godbersen skriver otroligt skickligt och även om det finns ett flertal huvudpersoner i boken så håller hon sig ändå objektiv att hon lyckas på ett (som jag nämnde tidigare) otroligt skickligt sätt framhäva allas känslor.

Boken handlar om Elizabeth Hollands död och vad som egentligen hände. Året är 1899, slutet på ett sekel, och societeten är full av intriger! Skvallertidningarna har saker att skriva om alla och det är ju inte dirket som att alla intriger ger dem mindre att skriva om.
Elizabeth ska gifta sig med Henry Shoonmaker, men är det verkligen ett förhållande som är baserat på ren och skär och lycklig kärlek? Elizabeths död skapar mycket sorg och tidningarna skriver om henne som "New York's prinsessa"

Det finns tyvärr inget citat jag har lust att skriva för det skulle ge ut för mycket av boken. Men herre gud om någon främmande flicka som är en lika hopplös romantiker som jag själv, skulle titta in i den här bloggen så läs den här boken!!!!
Jag ska faktiskt försöka komma iväg lite tidigare så jag kan springa in på bibblan och låna bok nr två!!!!! IH!

Sputnikälskling



Jag läste i natt ut boken Sputnikälskling, skriven av Haruki Murakami. Utgiven i svergie 2008. Orginaltitel Supuutoniku no koibito.

Boken handlar om Läraren K. Han närmsta vän och största kärlek här i livet är Sumire. Sumire i sin tur har aldrig haft förmågan att bli kär. Men en dag blir hon kär, hon blir kär i Myu. Myu är en framgångsrik affärskvinna som erbjuer Sumire ett jobb. En söndagsnatt får K ett samtal från Myu som befinner sig på en grekisk ö. Sumire är helt försvunnen och Muy har ingen aning om vart hon har tagit vägen!

Boken var ganska jobbig att läsa. Väldigt tung vissa gånger faktiskt. Ibland var den helt olidlig att läsa pga alla författar namn och artist namn som Haruki nämner i vissa dialoger. Många långa Monologer var också jobbiga att läsa. Trots detta var det en trevlig bok att läsa. Det var ingen sensation men den var trevlig.

citat!
"Jag drömmer. Ibland tycker jag att det är det enda rätta jag kan göra. Att drömma och leva i drömmarnas värld - som Sumire hade skrivit. Men det varar inte länge. Förr eller senare kommer alltid uppvaknandet och griper tag i mig.
Jag vaknar klockan tre på natten, tänder ljuset, sätter mig upp och tittar på telefonen bredvid sängen. Och så ser jag framför mig Sumire som står i telefonkiosken, tänder en cigarett och slår mitt nummer. Hennes hår är rufsgit, och hon har på sig en för stor, fiskbensmönstrad herrjacka och omaka strumpor. Hon rynkar pannan och sätter ibland röken i halsen. Det tar tid för henne att knappa in hela numret rätt. Men hon har huvudet fullt av saker som hon måste prata med mig om. Hon kanske kommer att prata hela natten utan att få sagt allt. Om skillnaden mellan en symbol och ett tecken till exempel. Telefonen ser ut att ringa när som helst. Men det ringer inte. Jag ligger kvar och tittar i all evighet på den tysta telefonen."

Boken är väldigt virrig i början och hoppar mellan olika personer och olika tidpunkter. Men på något sätt lyckas man ändå hänga med. Jag kommer inte läsa den igen, men den var helt klart läsvärd. Jag tror heller inte att jag kommer läsa något annat med Haruki Murakami, hans sätt att skriva tilltalade inte riktigt mig. Det var för lite känslor. Det är klart att det fanns en känsla i boken, men han beskriver inte känslorna. Han beskriver dock miljöer och personer väldigt bra.

A Letter To No one, or maybe to you.

Hej. Hur är det med dig? Med mig är det bra och jag sitter just nu och lyssnar på musik. Jag har precis klippt klorna på min hund. Hon tyckte inte att det var sådär hemskt trevligt faktiskt, men hon stod ut. Jag ska faktiskt försöka få henne att bada ikväll... Hmm..

Du vet ibland så känner jag mig så fruktansvärt ensam att det känns hopplöst. Alla känns så långt borta och jag går på autopilot... Det är korta stunder dock men ändå. Det ska beskrivas för dig så att du förstår. Ibland känns mina fötter som betongklumpar. Jag kämpar på och sätter den ena foten framför den andra, utan att riktigt veta vart jag är påväg. Jag går på automatik och är ett plan utan pilot...
Denna känslan går faktiskt över väldigt fort då jag sedan vaknar upp ur min lilla koma och känner ringen på mitt finger. Åh jag önskar du kunde se den!! Den är så fin och den fyller mig med en obeskrivlig lycka (på riktigt för det är verkligen omöjligt att förklara hur jag känner). Nicklas Gör mig så lycklig och vi älskar varandra på lika villkor. Det känns att jag betyder lika mycket för honom, som han betyder för mig. Och jag tänker faktiskt citera Charlotte ur Sex and the city filmen "Jag är inte lycklig hela tiden varje dag, men jag är lycklig varje dag".

Jag har länge haft drömmar om att vara en sådan mystisk person som man ibland ser på stan. En sådan person med en obeskrivlig dragningskraft och attraktion. Sådana personer som egentligen inte är särskillt speciella, ser inte särskillt speciella ut, men deras dragningskraft finns där ändå och går inte att beskrivas.
Jag har nyligen insett att jag inte är någon sådan person. Jag är ingen särskilld och jag är väl egentligen en i mängden. Det som går att sägas om mig, går att sägas i ett par meningar. Detta känns som något av ett misslyckande, ett misslyckande i den personen jag ville bli. Jag har dock inga planer att ändra mig då jag faktiskt trivs ganska bra med att äntligen ha funnit mig själv. Men ändå!

Att vara en sådan mystisk person kanske är något alla drömmer om (och kanske speciellt flickor i tonåren), men vissa lyckas ju faktiskt. Vilka är dessa personer och ligger det i deras gener att vara så? Eller är det bara så att de personer jag lägger märke till, lägger jag märke till just för att jag är jag? Jag skulle väl inte tro att jag är annorlunda bara för att jag vill gör intryck på folk. Jag vill vara speciell och påverka folks liv. Det kan jag väl inte direkt påstå att jag tycker att jag gör. Nicklas har invändingar men han är ju också min fästman nu och jag hoppas att jag ska ha kunnat göra intryck på honom.

Jag vill dock att folk ska minnas mig.

PANG, skjut en gnu! Jag vet inte vart det kommer ifrån och om du vet det så ge mig gärna ett svar ^^

Nej du, kära vän. Vad finns mer att tillägga? Jo, mamma har varit här. Hon fick i födelsedagspresent att gå på Globen Horseshow (: Det tyckte hon var jättetrevligt och det gjorde jag också. Jag önskar du var här och kunde varit med till viss del. Det hade varit trevligt att bjuda dig på middag någon gång, men vi får väl se när det blir av. Kanske till bröllopet?

Älskling, jag har hittat in från mörkret, det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar. En nystart, jag tänker nya tankar, men allt det där du föll för finns fortfarande kvar. Allting har förändrats men jag känner likadant. Kent - Det kanske kommer en förändring

Jag saknar att plugga... Jag saknar att lära mig nya saker och jag vill verkligen börja igen. Funderar på att söka in till en undersköterske utbildning på distans till våren. Sedan efter det har jag planer på att läsa den där intressanta linjen jag försökte söka in till i år, Humanistiskt behandlingsbeteende.

Jag saknar dig, hör mer än gärna av dig snart (: Saknar dig i mina drömmar.




RSS 2.0