ARGALLAHBRGHHHGNUBB (Väl utvalda bokstäver, faktiskt)

Jag har väldigt blandad musiksmak!!!
topp 10 just nu ( Okronologisk ordning för det kan jag aldrig bestämma (låtnamn - bandnamn)):
  1. Pioneer to the falls - Interpol
  2. Heavy in your arms - Florence + the Machine
  3. Down with the sickness - Disturbed
  4. Slow Show - The National
  5. We need to eat - Kent
  6. The Animal - Disturbed
  7. Change - Deftones
  8. In my arms - Dead by april
  9. Exit Music (for a film) - Radiohead
  10. Such a lonely soul (naked version) - Anna Ternheim

Rubrik:


Sådan mor sådan dotter

Sitter hemma nu och lyssnar lite på Krister i P3. Har träningsvärk i nästan hela kroppen efter att ha ridit Gallan igår. Hon var pigg som fan! Har aldrig varit med om att hon är så pigg... Den hästen har alltså utvecklats något SJUKT bara under de 4 månader jag har känt henne. hon är verkligen en underbar häst!!

Har bokat biljetter ner till mamma nästa onsdag. Ska ta en liten tur till Halmstad också och träffa lite underbara gamla vänner. <3 Ska bli hur kul som helst. Tänkte ta en tur förbi LBS och hälsa på Hansson och Isaksson främst, men självklart alla andra gamla goa, underbara lärare! Sen blir det en tripp till Ullared.

Mannen och jag har snart varit förlovade i ett år. Det är sjukt hur fort tiden går!

Kusin Josefin kommer hit idag <3 ska sitta och mysa i höstrusket! Har saknat systeryster. Något som slog mig igår var att JISSES vad jag saknar Claes. Så om du skulle få för dig att läsa det här inlägget så saknar jag dig massor! Hoppas du har det bra i Norge. Jag kommer jättegärna och hälsar på snart <3 Puss puss

Nej nu ska jag röa ingenting en stund innan jag ska börja göra ingenting.

Piss och krän på er som läser ^^

Chickey bloggar idag

Hej. Jag heter Chickey och för er som inte vet är jag Husses och Mattes hund. Min matte är lite lustig. Idag hade skulle hon tydligen göra någonting för hon gick upp med husse. De åt frukost tillsammans och sen skulle matte gå ut med mig. Så vi gick ut. Jag tyckte att matte hade helt fel kläder på sig, men det visste ju inte matte förrns vi kom ut och det ösregnade. Vi hade lite skillda åsikter om hur vi skulle ta den så kallade morgonkissen. Jag skyndade mig att kissa så mycket jag kunde. Jag fick bestämma vägen och jag pinnade på så fort jag kunde. Bajsade och sprang sedan hem. Matte plockade som vanligt upp bajset och slängde i soptunnan. Radion sattes på och la mig för att sova medan matte var borta.

Matte kom hem för en kort stund sen så gick vi ut. Det duggade lite. Jag gillar inte när det regnar... Jag blir så blöt. Jag ville bajsa... matte försökte övertala mig om att jag faktiskt är hund och kan bajsa vart jag vill, sen började det ösregna och jag skyndade mig allt jag kunde hem!!! Matte såg så lustig ut med sin regnjacka... Jag önskade att matte hade kunnat sätta på mig mitt täcke.

Chickey ute på sin allra första riktiga promenad här i stora staden

Chickey loggar ut

Shit pomfritt

Hemma efter en 2 timmars promenad med hunden. trött som få! Skönt dock att vara ute att röra på sig. Ikväll kommer Kelly och Gegas hit <3 kärlek typ lixhåm bah. Jag är as hungrig. Klarade i alla fall provet bra. Vg+, 33 av 36 poäng. Väldigt nöjd måste jag säga.

Min nya fina Design är skapad av Jennie!! Tack!

WOHOOO!!!

HÄEIJ BLOGGEN! det var typ såååå länge sen jag bloggah typ lixhåm bah! Nej men jag kanske ska försöka bli lite mer aktiv igen. just nu finns det inte mycket att säga.. Min rygg värker något fruktansvärt och det går ganska bra i skolan.. Vet inte riktigt hur jag ska göra Nu när jag ska plugga eftersom jag har så ont i ryggen... får försöka hitta på en lösning. Kanske kan sitta vid det här databordet istället... hmm.. måste bara rensas på lite saker. Igår var jag barnvakt åt världens gulligaste Amanda. vi ritade med asfaltskritor.. Jag målar ungefär lika bra som en treåring kom jag fram till igår. Min hund såg mer ut som en konstig... jag vet inte vad... Nicklas spelar Darksiders och ska åka till mormor och morfar senare... Vet inte om jag ska följa med eller stanna hemma och plugga.. Nicklas får ju middag där... så om jag stannar hemma kanske jag inte kommer äta (jag tycker att det är så SJUKT tråkigt att laga mat till sig själv Q___Q). Samtidigt vet jag att jag borde stanna hemma och plugga, men jag har så ont i ryggen att jag inte kommer få någon arbetsro. Jag vill ha en latte från pressbyrån. FAKK vad trött jag blir på problem!

RSS 2.0