Hej hopp prutt

jag har så SANSLÖST mycket som händer i mitt liv just nu, MEN det tar slut på tisdag! Då har jag sista provet och sen är det "sommarlov" Det blir inte så mycket lov för min del då jag ska jobba mestadelen av sommaren!

Idag har jag kört bil och insåg att jag bara har 3 x 80 min körtillfällen kvar! Känner mig inte redo för 5 öre och ska köpa ett 10-pack körlektioner till. Förvissade mig om att man får pengarna tillbaka om man inte använder alla lektioner.

Jag bara kände mig lite tvingad att uppdatera. Hade tänkt breätta om när Boss kissade på min hand, men det får bli ikväll, alternativt imorgon. Eller helt enkelt någon annan dag.
NU Måste hunden ut för sen MÅSTE jag till jobbet :'( Jag vill inte, jag vill vara ekonomiskt oberoende och slappa hela dagarna. Gud vad jag hade blivit fet.

En ledig helg. VAD ÄR DETTA?!

Jag blir helt knäpp i huvudet när jag blir ledig en hel helg. Eller, jaja, jag jobbade i fredags. Igår hade jag en supermysig kväll med Gusten och hans tjej Emelie. Nicklas fick väl vara med på ett hörn också.
Först på morgonen åkte jag till stallet och red en taggad, men mysig Foppa. Vi red kärleksstigen och så passade jag på att öppna upp en av sommarhagarna och red lite där. Mysigt, men man blir lite rädd när folk snackar om ormar och sånt.

Idag har jag bestämt mig för att göra INGENTING! Detta känns dock otroligt konstigt och jag kan inte riktigt koppla av. Det är något som är fel. Jag har liksom ingen press på mig att göra något. Jag saknar min press :( Kom hit och gör mig lite produktiv. Men det finns egentligen ingenting att göra. Nicklas städade igår, tvätten är tvättad, hunden är ute just i detta nu med mannen. Det enda som finns att göra är väl egentligen att plugga.... ............. Jag ska nog baka lite :D

Min låtlista i sommar är väääldigt svensk!
Kent (Alltid kent, året om!)
Olle Ljungström
Emerald Park (eh, för er som inte vet så är det min kära brors band! ASBRA!)
Håkan Kråkan Hellström
är dom artister som det finns mest av. Även lite radiomusik som Bruno Mars och Ellie Goulding. Sen kan man ju inte vara utan lite tung skit som Deftones och lite hurt (tack igen Emme <3)

På Tisdag blir det körlektion <3 WOOTWOOT! Jag är grym asså :D Sen är jag ledig en helg till! Asså, jag fattar det inte, det är helt otroligt! :D

Jag har även fått en kommentar från en okänd människa. Jag blev fruktansvärt lycklig!!! TACK DU OKÄNDA LYCKOGÖRARE! :D

På schemat; baka kärleksmums med MYCKET glasyr!

Hmmm

Hmm, Lea. Lea är ett fint namn. Lea... Fast Emelie är nästan snäppet bättre, dels för att jag älskar mig Emme, och dels för att jag älskar Emelie i "mina drömmars stad" Förresten så är det böcker som alla borde läsa. Peter känner jag är lite tveksamt, eftersom pappa hetter Peter. Men samtidigt kan det ju vara ganska fint. Peter och Lea. Sen är jag överförtjust i namnet Bror. Jag tycker det är jättegulligt! Eskil och Harald blev nerröstade på en gång :/ Lite ledssen blev jag. Eskil tycker jag är jättefint, men poängsystemet ljuger inte, Eskil fick inte många poäng. Men Björn. vem vill inte heta Björn. Jag vill heta Bjrön! MWAH Det är så fint! Om jag får tre pojkar kan jag döpa dom till peter björn och john! xD HAHAH!

HEJ HOPP LINGSONSNOPP

Ja men jisses vad det var länge sen jag bloggade. Nu kanske man ska "give it another try" :D Men det har varit så mycket på sistonde att jag inte riktigt har känt att jag haft tid.

Mamma kom upp i fredags. Det var hur mysigt som helst. Älskar min mamma och saknar henne massvis! Vi var ute och red på gallan och foppa. tjihi 8) sen rakade vi Chickey, så grymt skönt att ha henne korthårig igen! Slippa plocka bort halva skogen när man varit ute och gått.

Idag ska jag köra bil och vädret verkar ju vara lite instabilt o_O Fick höra att det snöade här i morse. Som tur var låg jag och sov som en gris, med min gris, när detta skedde. Hade jag varit vaken hade jag kastat mig ut från balkongen utan att tveka.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! JAG FICK SENDRAG I TUNGAN!!! Nu försvann det.

I vilket fall som helst. Jag har rabarber hemma och tänkte baka mig en rabarberpaj ikväll, någon som har lust att dela den med mig?!

JAG SKA KÖPA SYMASKIN!! YAY!

Tror det här blev något av de flummigaste inläggen, men men.

RSS 2.0