Ojdå

Soundtrack: Anya Marina – Satellite Heart - Soundtrack Album Version
Editors – No Sound But The Wind - Soundtrack Album Version det fick bli två låtar för jag kan inte bestämma mig!

Nu var det bra länge sen jag bloggade. Ingenting av betydelse har hänt

Jag har däremot haft otroliga sömnbesvär. Jag har också kommit på en ganska logisk förklaring till att jag har varit så sjuk. På grund av allt miljöombyte, från de djupa skogarna i Småland upp till stora staden, min tidigare press på att få ett jobb (som ju faktiskt orsakade mig otroliga buksmärtor och allvarlig magkatarr). Så jag tror att mig imunförsvar la sig på en liten vila. HEJA! Så nu sitter jag med en otroligt svullen hals och kan inte riktigt svälja eller röra ordentligt på huvudet.. :/ Men jag känner mig pigg och fräsh så jag mår inte så dåligt av det.

Igår ringde jag min kära bror och frågade om han hade lust att följa med mig och Nicklas till Turkiet nästa höst. Det tyckte han lät lockande och skulle fundera på det. Jag hoppas 8)

När jag satt och gjorde vad jag skulle på toa så kom posten. Jag var djupt försjunken i Bert-tidningen och jag skrattade gott en god stund. Sedan gick jag ut för att kolla vad som kommit och det var min lönespec. JAG SKA FÅ UT FUCKING 10.672 SPÄNN!!! AMMAGADH!

Det var ju som sagt ett tag sedan jag bloggade, men här kommer ett citat ur Bert och badbrudarna som jag säkert tror att Malin kommer tycka om. Tänkte på dig, Malin, när jag läste detta! x'D

En liten förklaring. Bert och Åke med familjer ska fara ner till Spanien två veckor på semester.
"Jag habla espanola. Alltså jag pratar spanska. Two cervezas, porr farbror. Alltså, två öl tack. Det är sant. Jag kan ganska mycket spanska nu. Jag och Åke har tränat hela kvällen. Spanska är lätt. Och skitkul. När man ska vara artig och be om något säger man porr farbror. [...] Åke är en bra spansklärare. Han kan mer än jag, eftersom han har varit på kanarieöarna."

There´s no raeal reason to accept the way things have changed

En underbar varelse ska få somna in. Allas vår kära Willemo. Livet är inte rättvist alla gånger. Det finns så mycket att säga. En av de klokaste hästar jag mött, en självständig, stark varelse som inte fått uppleva mycket här i världen.

En gång när jag och Kim hade gjort slut, så gick jag ut i stallet för att få vara ifred. Willemo kände på sig att något var fel. Hon gillar inte att bli kramad, hon älskar att bli kliad och klappad, men har lite svårt för kramarna, men den kvällen lät hon mig klamra mig fast vid henne tills jag hade gråtit färdigt.

Det är en förlust för denna jord att en så underbar varelse ska försvinna.

Du finns alltid i mitt hjärta och tack för alla fina stunder och för allt du har visat mig

ARGH

Jag är så fruktansvärt förbannad! jag är URSINNIG!!! AAAAAAARGH!!! jag vet inte vart jag ska ta vägen! hur fan kan en männika ha mage att sitta och säga något sånt till mig?

GÅ OCH DÖ GUBBJÄVEL!!!!

I'll be true to you.


Tror ni att detta såg roligt ut eller? HAHAHAHAHA!!! Det tog ett tag att fatta att det var en dock-tomte och inte en riktig människa. Mina fingrar luktar b-vitamin.

Jag har förälskat mig. Jag är fast. Vad är detta?? NEJ! I got to break free! Twilight sagan har mig i ett fast grepp! >_< Vad är detta för satyg? Jag vill se New Moon igen och jag vill bara ha så länge vi båda andas. Frågan är ju bara om den är lika bra som de andra?! Hmmm...

Min man är i vilket fall som helst världens mest underbara man. Förlåt för allt patetiskt dravel som kommer komma nu. ni behöver inte läsa ;P
Men ibland när han har somnat (Nicklas somnar i regel före mig eftersom jag ligger och läser ett tag innan jag kan somna), så kan jag ligga och titta på honom, och jag blir sådär innerligt lycklig över att han är min. Mannen jag har velat ha i typ 4 år ligger bredvid mig. Jag har en ring på mitt finger som han har gett mig av ren kärlek och som ett tecken att han vill vara med mig. Att jag är hans och han är min. Det är en gränslös ovillkorlig kärlek mellan oss som jag ibland nästan kan ta på. När han famnar om mig i sin stora trygga famn så känner jag mig så trygg, inga bekymmer i världen kan nå mig där. Det är en kärlek jag aldrig känt innan och jag är så lycklig och tillfreds med min tillvaro just nu att det nästan är skrämmande... Min stora lurviga nallebjörn.

Någon som jag saknar gruvligt mycket är ju min hund... Jag ska fan åka ner när jag har fått min lön. är ju ledig första veckan i februari. Då hämtar jag vårat troll!!! jag vet att det egentligen ska skrivas vårt, men jag tycker det låter så illa så jag skriver vårat i stället. och jag vill inte köpa Nisse Hellbergs nya skiva!!!! Enda negativa med spotify, den jävla reklamen!

på lördag har jag bestämt att jag och Nicklas ska gå ut och gå på isen. Köpa en termos, göra lite varm choklad och några goda mackor. Kanske ska baka lite bullar imorgon?

Jag drömde om att jag och Nicklas lyckades köpa en så jävla snyggt hus för 150.000. Visserligen renoveringsobjekt, men vi lyckades renovera det för 1milj så vi kom undan billigt 8) DET VAR SÅ FINT!!! Vart är huset som har kallat på mig i mina drömmar? Jag vill ha det! Låt mig få det!

Mina planer för idag var ju egentligen att städa...... but then again no. jo för fan! nu tar vi tag i det här! Sovrummet är ju nästan färdigt så jag kan väl göra resten också!! Då blir Nicklas glad (:

Oh just det! Detta är ju dådå till malin x''D ännu ett citat ur Berts Bekännelser
"-Jag tror inte att man kommer prata med varandra i framtiden [...] Då förklarade Åke att man i framtiden troligtvis samtalar med knuffar.
- Knuffar??? sa jag och fatade ingenting.
- Ja, en hård knuff i ryggen till exempel, det betyder: "Hej, gamle kompis, det är Janne. Hur är läget med dig och dina två dvärgkaniner?" Och en långsam knuff i solar plexus betyder: "Jo tack, Janne. Min semesterersättning har kommit bort på posten, annars är det bra. Hur är det med din halta mamma då?"
Då avbröt jag Åke med en hård knuff i solar plexus och sa att han skulle återkomma, när han utvecklat språket lite mer.
"


PISS OCH KRÄM!

New Moon Soundtrack

Alexandre Desplat – New Moon [The Meadow] - Soundtrack Album Version

Kärlek! <3<3<3<3<3<3<3 Att en enda människa, med bara ett enda intrument, kan göra sådan underbar musik!

New Moon



JAG VILL SE DEN!!!!! JAG HÅLLER PÅ ATT FÖRTVINA!

Onsdag

Jag var på vårdcentralen igår. Blev inte mycket klokare, MEN jag blev åtminstonde väl bemött. En urgullig AT-läkare tog hand om mig. Dom stack mig i fingret och det gör fortfarande ont! O_ o Jag fick gå hem med ett löfte om att hon skulle ringa upp mig efter hon pratat med en erfaren gastroped (kan det heta så? Magspeciallist i vilket fall som helst). Hon ringde mig på eftermiddagen och förde hans talan vidare; det är inte omöjligt att jag har varit magsjuk och fortfarande har en bakterie i min mage som orsakar mig denna smärta. Ändra kosten. Inte så mycket laktos, inte hårdstekt eller kryddstark mat... bla bla bla. Typ. Jaha. Den laktosfria mjölken får itt te att smaka disktrasa.

Igår satt jag coh skrev ut GI-recept med min och Nicklas skrivare som vi fick av Inger och Tony. Tackar hjärtligast. På kylskåpet sitter tre A4 med nyttig kost. Nu fan börjar det! Jag har även köpt b-vitaminer. Jag var osäker på om det var sugtabletter eller om man skulle svälja dom hela. Det tog inte lång tid för mig att inse att de skulle sväljas hela. DE VAR VEDERVÄRDIGT ÄCKLIGA!!!!!!!

Igår läste jag ut Ljudet av ditt hjärta. Fy fan vad jag lipade!!! Nicklas blev orolig att något hade hänt men när han insåg att det var boken så skrattade han och jag fick en lång kram. Jag står fast vid att böckerna är otroligt barnsliga och väldigt naiva vissa gånger, men det kan inte hjälpas! De är bra!
Någonting inom mig undrar om det verkligen kan vara värt att läsa den fjärde boken. det känns liksom som om det tog slut här, att det räcker nu. Att tre böcker är helt perfekt.  Men jag vill ju fortfarande veta vad som händer.

Något lite roligare som hände igår var att jag gick till Handelsbanken och tog ut 1107 kronor som jag inte visste fanns. Jag har även avslutat mitt konto där.

Eftersom jag läste ut min riktiga bok fick Bert hålla mig sällskap under kvällen när jag skulle sova.

"Igår träffade jag en av mina äldsta kompisar. Han heter Åke Nordin och jag har känt honom sen tidernas begynnelse [...] Åke hade gjort ett specialte som han ville testa på mig. Det där "testa på" gjorde mig misstänksam och jag tog ett glas saft i stället. Sen berättade Åke att hans nya naturte innehöll maskavföring och skorv från pappas rakhyvel. Mina halsmandlar klumpade ihop sig när jag tänkte på att jag nästan drack äckeldrycken"

Men HEJJA!

Jag har sovit SÅ gott inatt! och det var JÄTTE lätt att somna! (Ironi)

Jag ska snart åka till Huddinge igen. Jag känner mig just nu så fruktansvärt ensam och övergiven. Jag vet ju att Nicklas kommer om jag ringer, men han måste ju jobba också... Så jag ska till sjukhuset ensam. Kul Kul cykelhjul!

Jag har i alla fall fått över en film på mobilen (playnow-arena is tha shit!) och jag har ju min bok (som kommer ta slut men ändå). Så jag borde ju kunna hålla min sysselsatt.

Jag är inte alls nervös....

Och nu då?



Svennis är en mycket söt katt... Jag vill ha min mamma här och jag saknar min hund

Igår var jag på Huddinge akuten igen... Mina buksmärtor plågar mig!!! Vart ska jag ta vägen? Jag är så otroligt rädd! >_< nu är det ju inte alls säkert att det är blindtarmarna. Det kan vara en cysta på min livmoder eller på en av äggstockarna. KUL! Jag är ett stort vandrande frågetecken... Mina tarmar är formade som frågetecken. Jag vill inte det här. Jag saknar min hund! Jag känner mig fruktansvärt ensam och ska till sjukhuset imorgon igen, ensam för att alla jobbar... Q__Q Vill inte... Jag är rädd för vad de kommer säga...

Idag ska vi till Inger och Tony. det ska bli skönt. Nicklas frågade igår om jag ville följa med och jag sa att jag kan väl likaväl följa med. Samma samma att ha ont i magen där eller ensam här hemma. Lite trevligare och Inger och Tony bara.

Nu ska jag lägga mig i badet en timme och läsa min bok! Den är bra! 8)

Jag vill ha min mamma här ;____;

Kära dagboken

ÄNTLIGEN!!!!! Har jag köpt Ljudet av ditt hjärta! Den är så barnsligt naiv och söt så jag blir lite äcklad ibland, men den är ju så bra!!!!

Inatt har jag drömt om Super Mario... hjälp... kanske dags att trappa ner på spelandet. Det är därför jag bloggar idag istället...

I min bokbrist läste jag Berts bekännelser... Jag skrattar så jag gråter! Oh en sådan underbar bok! x'''D
Citat ur berts bekännelser
"Åke har också drabbats av våren. Igår stod han utanför mitt fönster och sköt efter småfåglar med sitt luftgevär. [...] Därefter ville han bli uppbjuden på en stillsam kaffeslurk.
Den stillsamma kaffeslurken började med att Åke slängde sitt luftgevär genom gubben Björkmans brevinkast eftersom vapen-fanskapet hade gjort sitt, som han sa. Jag kroppsvisiterade Åke i hallen innan jag släppte in honom i köket, för att kontrollera att han inte stoppat undan några knivar eller en och annan kulsprutepistol i byxorna. Jag trodde jag hittat en handgranat, men det var Åkes pung jag råkat få tag i och försökte rycka loss. Åke stirrade på mig med hysterisk blick några sekunder, sen drack han åtta koppar svart kaffe på raken [...] Jag glömde bort att åke fanns och gick på toa en timme. När jag kom tillbaka var han borta.
"

När jag läste detta skrattade jag så jag grät.

Min mage känns inte riktigt 100 faktiskt och jag vill fortfarande läsa färdigt min Deluxe-serie... Jadu, sammanhanget i mitt logiska tänkande är magnifikt... Hmm? Min mage >_< Ska jag jobba imorgon, jag kan ju inte gärna ringa och sjukanmäla mig nu.... Eller är det bara mensvärk? Hur känner jag skillnaden? Det är så sällan jag har mensvärk att jag hinner glömma bort hur det riktigt känns när jag väl får det. Jag har ju också en hyfsat känslig mage vilket gör att jag har buksmärtor lite titt som tätt... mest tätt...

Jag har ett nyårslöfte. och det är inte riktigt ett löfte... men va fan?! ^^ Jag ska försöka gå ner ytterliggare 7 kilo genom att vara nyttig med hälsosam kost och motion. Nicklas är på! ^^ Heja. En annan sak jag vill uppnå detta år är faktiskt att börja dansa bugg... Bugg, burlesk eller magdans... Allt tränar kroppen på ett bra sätt. Hum Hum...

Min man spelar Super Mario till wii och jag ska gå och duscha...


Min glada macka i morse. Visst är han fin?

Aj?

Aj min mage...

Jag har haft ont i magen sedan kvällen innan nyårsafton. Under nyårsafton hade jag fruktansvärda buksmärtor att jag inte kunde njuta så värst mycket av kvällen. Maten var i alla fall hyfsat god och sällskapet var underbart ^^ Nyårsdagen var fruktansvärt. Ingen baksmälla men buksmärtor i otroliga och obehagliga mängder. Andas var inte att tala om... Tvättstugan fick sköta sig nästan själv (Nicklas tog hand om det), och maten var inte så fräsch som jag hade hoppats. Jag kollade på Twilight och vill bara ha Ljudet av ditt hjärta. Jag vill ha den NU!!! Imorgon ska jag ner och köpa den. Om jag så ska kräla ner till bokaffären. På Lördag hade jag finbesök här. Josefin och Nera kom över. Det var hur trevligt som helst, om det inte hade varit för min mage som hindrade mig från att riktigt njuta av mina jättegoda panbiffar och de goda chipsen. Jag fick josefins julklappar och hon fick sina. Vi blev båda mycket nöjda. På söndagen var uppkastningarna ett faktum och det enda jag klarade av att äta var vitt, rostat bröd. Måndagen for jag in till akuten, det tog större delen av kvällen och de konstaterade att min Blindtarm är i riskzonen. HEJA MIG! De tryckte på mig, trots att jag kved och försökte slingra mig. Jag fick ett finger upp i röven (HELT ÄRLIGT!!!! Det är inget jag är stolt över Q___Q Johan Glans, jag vet hur du känner dig). Jag har aldrig känt mig så ynklig... De tog rör med blodprov och jag grät som vanligt... kirurgen sa "Ja du är ju hyfsat pigg" (Vilket jag är, har bara ont i magen) "så du får en tid imorgon. Känner du dig bättre behöver du inte komma, men vid minsta förändrig och smärta måste du åka in!!!" Jag kom hem och åt lite mer rostat bröd. Gick och la mig, har sovit hela natten och jag mår mycket bättre idag. Jag skulle ljuga om jag säger att jag mår bra för magen är inte i balans ännu, jag har inte ätit annat än rostat bröd och nudlar i 3 dagar så jag är väldigt klen och skulle ju defenitivt inte klara av att jobba i det här tillståndet. Jag ska vara hemma imorgon också och sen kanske jag ska jobba på torsdag, om jag kan äta imorgon vill säga.

Min svärmor ringde mig i söndags och skällde på mig "Du måste åka till sjukhuset förstår du väl! Vi är oroliga över dig" Det känns så skönt att veta.

Nicklas var med mig hela tiden på sjukhuset igår. Kändes väldigt intimt vissa stunder, men det var så otroligt skönt att ha honom vid min sida ändå. Tack hjärtegull

Jag spelar Super Mario Bors till Wii och ÄGER!!! Bleach är underbart! Kuchiki Byakuya är en riktig Gullunge!!! Jag hade svårt för honom i början men shit vad söt han är!!!! *o* Ichimaru Gin och Aizen Sousuke är sviiiiin!!!! AAAAAAARGH!!! O_O det är så många underbara battles och jag ska kolla lite efter jag hade skrivit färdigt 8)


Kuchiki Byakuya <3 (Hans Bankai äger)

Puss och kram

RSS 2.0