veterinären idag

Igår var djuret mitt förstoppad.
På morgonen säger Nicklas att hon har kräkts 4 gånger. :( Hon går och dricker vatten och en kvart senare kräks hon upp allt i 3 omgångar >_< Sammanlagt 7 gånger under natten och morgonen. Inte kul. Nicklas mådde inte bra så han stannade hemma. Han var ute och gick med henne och då var hon lös i magen. Hon var hängig och trött och ville varken äta eller dricka, så vi for till Södra Djursjukhuset.
Veterinären kände inte att hon var förstoppad, men han kände däremot vätska i tarmarna så han antog att det var maginfluensa, fast på hunden. Det hette inte maginfluensa, men han sa att det var typ som det. Eftersom jag var så orolig över att hon inte fått behålla vätska, fick hon vätska injecerat så hon fick en liten puckel på nacken. Såg så jävla vidrigt ut!!! Men hon skötte sig så otroligt bra!!! Inte ett enda knyst gav hon ifrån sig. Hon bara såg på oss med dom där stora bruna ögonen och sa "varför gör ni såhär emot mig? Vad har jag gjort för fel?" Min själ dog lite måste jag erkänna.
Förutom vätskan som hon fick injecerat har hon även fått en special mat som ska vara extra vänlig mot magen. Den ska hon få halv dosering av, uppdelat på 6 ggr tills hon blivit bättre. Hon ska få pepcid och något som hette ... ja... vad det var. en pasta var det i alla fall som man sprutade in i munnen. Dom medicinerna ska skydda magsäcken så att hon inte blir mer irriterad inuti än vad hon redan är.
2000 svenska riksdaler har hon kostat oss idag. Gud vad skönt det är med ett gemensamt sparkonto!
Just nu ligger hon i soffan och sover, det har hon typ gjort sen vi kom hem. hon är väldigt medtagen och hängig, men nu vet man i alla fall varför. Hon har ätit sina 4 doseringar mat utan problem, så det känns bra. Hon har även druckit och fått behålla allting.
Första gången på sina 3 år (snart 4 år) som hon har varit sjuk. Dessa älskade djur, vad gör man inte för att de ska må bra?!

Älskade lilla pälsboll. Denna ovillkorliga kärlek som man får varje dag. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar henne. Usch fy, man kan väl inte känna såhär starkt för ett djur? det värker i hjärtat så mcyket jag älskar henne!!! Underbara hund! Min bästa vän!

jag hatar ekonomi

Jag börjar redan få panik för min ekonomi. Det här håller inte... och jag vill inte ge upp det roligaste jag vet :( Nej, gråten sitter i halsen, ångesten kommer krypande och jag känner bara att jag inte orkar engagera mig

Fy fan vad jag är bra! :D

Vaknade klockan 07.57 i morse av att mammas hund bebis ligger i sin bur (hon sover i sin bur under nätterna) och morrar och gnäller jättemycket, så jag går uppoch slänger ut henne för attlåta henne kissa. Ser att Chickey inte vill kissa, så jag tänker "Aja, jag kan ju ta ut hästarna". Så jag tog ut hästarna. När jag hade gjort det tänke jag "Aja, jag kan ta en sväng med hundarna". Närjag hade sett att dom både kissat och bajsat tänkte jag "Aja, jag kan lika gärna gör iordning stallet". 08.45 hade var allt färdigt ute i stallet och båda hundarna hade kissat och bajsat. Mamma blev hur glad som helst. Kändes grymt bra :D Känns så bra att göra mamma glad och kunna hjälpa till nu när jag är här nere.

Ivla Eskilsgård

Nu sitter jag hemma hos mamma och myser. Har precis ätit frukost och slökollar lite på tv innan jag ska ut och mocka (:

Jag fattar inte vad det har blivit med mig. Jag har fått världens jävla resfeber! Jag får ångest, blir hypernervös och stressad! Har aldrig haft dom problemen innan. Jag har kunnat åka iväg med en dags varsel och flängt hit och dit, kan inte det längre. Dels avskyr jag att åka hemifrån, asså just det där med att packa och gå ut och lämna hemmet. Jag hatar det! Sen är ju jag som sagt en "worst case scenario" människa och jag ser framför mig hur jag missar bussen och pendeltåget och därför missar tåget, eller hur pendeltåget fastnar och jag missar tåget pga det. Pengar i sjön bara sådär! Eller så glömmer jag hälften av allt jag ska ha med mig! Eller glömmer väskan på tåget! Eller glömakliva av! Asså allt sånt där flyger genom huvudet! Jag mår skitdåligt.Sen så fort jag kliver av tåget, har kollat 50 ggr så att jag har allt med mig, och sätter mig i bilen. Då släpper det och det känns så rätt! 

Det är så skönt att komma ner till mamma lite (: Visst älskar jag Stockholm och, faktiskt så älskar jag pulsen. Men det är så skönt att komma ner här. Här är SÅ TYST!!!!  Det är helt andra prioriteringar. Detär skönt helt enkelt. Och att kramas med mamma slår allt!

När jag satt här och precis hade ätit färdigt min frukost hör jag hur mammas hud Bebisligger och morraroch "muffar" (inte skäller utan det låter mest muffmuff), såjag kollar på henne. Då ligger hon på rygg, med tassarna framför ansiktet (eller hur man ska säga) och skäller på sina egna tassar!! Och när jag tittar på henne stannar hon upp och ser tillbaka på mig med en blick som ungefär säger "vadårå? prova själv, det är skitkul!". Sen bet hon tag i sin tass, rullade över på mage och låt och gnagde en stund på den. Nu ligger Zabine, Chickey och Orwar på rad och sover, Bebis ligger bakom och sover. Zabine snarkar ungefär lika högt som en människa... Knäpp hund xD

VARFÖR skaffar man barn när man inte är redo för det? Jag tittar på unga mödrar och jag fattar inte hur dom tänker. Det är samma sak i Amerika. Abort?! Okej, jag kan hålla med om att man inte ska använda abort som ett preventivmedel, men en gång är faktiskt okej! Är man inte redo, så är man inte redo. Innan man skaffar barn, ska man ha jobb så man har en bra ekonomi (man behöver inte vara rik, men det kan ju underlätta om man inte behöver vända och vrida på varenda mynt för att klara sig), ett boende och man ska leva med en människa som man kan tänka sig att ha en framtid med. Det är i alla fall vad jag tycker. Det är klart att man kan få det att gå runt ändå, många blir säkert jättebra föräldrar ändå (gud vad jag låter neggo men det är inte så jag menar) men man borde i alla fall tänka över först vad som är bäst för barnet man sätter till världen!

Nu ska jag ta och gå ut och mocka! :D

byebye

Lördag <3

Lördagen var AWESOME!!!! Kusin och hennes karl kom vid 16 tiden. Sen åt vi middag, gick ner i tvättstugan och när vi kom upp öppnades vindunken. Herre jisses. Det var många timmar snack och en del tårar xD HAHA! Vi fylletårar är det bästa som finns ;P

Nicklas gick ner nu i morse och köpte frallor till hela gänget ^^ Massa gott!

Jag tycker att det känns som att tiden bara rinner iväg från mig. jag greppar men det är liksom som att jag alltid bara är en millimeter ifrån att nå repet men jag når bara inte fram. Jag hinner inte! Jag räcker inte till! Vart fan tar tiden vägen?! :'( Jag dör lite inombords varje gång jag inser det Q___Q

På schemat idag står
Bli av med baksmällan
Mysa med mannen
Packa

Imorgon far jag ju ner till min kära mor <3 ska bli fantastiskt skönt. Kommer ÄNTLIGEN få hem min lilla skrutt igen! Grisen då! Ska försöka ta mig till Halmstad en sväng. Saknar mina underbara vänner <3

Piss och kräm <3


Tv-spel!!! <3<3<3<3<3<3<3<3


Detta är då Assassins Creed Brotherhood. Har nyligen spelat färdigt det. SJUKT grymt spel. Det blir bara bättre och bättre. Detta är tredje spelet i AC serien. I första spelet lär man känna Desmond. han blir typ kidnappad av en snubbe som vill åt hans DNS-minne. Då får man spela som Altaïr. en Assassin i typ Israel. Mer än så kan man egentligen inte säga utan att spoila för mycket. Dessa assassiner är typ parkour utövare och skuttar runt på hustak som ett gäng blådårar. Jag akn sitta och snacka om det hur länge som helst. verkligen ett helt suveränt spel! Makes my vagayjay go purrpurr! ;P Nej men jaja. I tvåan och trean spelar man inte längre som Altaïr utan som Ezio! Då befinner man sig i italien. Spelkänslan utvecklas något grymt! Det enda jag kan känna är lite sisådär är att jag inte alltid hänger ritkigt med i storyn. kanske ska köpa böckerna som nicklas sa.

Eftersom jag inte kan sitta spel-lös, så har jag nu börjat med:
TATADADA!


Har kanske bara spelat 3 timmar än så länge, så jag har inte kommit så långt. det jag kan säga so far, är att det är sjukt snygg grafik och grym story! Fightingen påminner lite om Dantes Inferno (förövrigt ett helt okej spel med världens grymmaste cutsences). Man är Gabriel som precis har förlorat sin fru och ska försöka få tillbaka henne?! har jag fattat det rätt?! Det enda som är liiiite jobbigt, är att man inte kan vrida på kameran, jag vill kunna kika runt! Sen är det lite tråkig fighting, men det märks liksom inte riktigt för att det är så sjukt grym grafik ;P Vi får väl se om jag lyckas spela igenom det här också ^^

För er som inte vet, min man är en riktig tv-spels nörd. Han har .... 7 eller 8 tv-spels konsoller. Alla nintendos ever utgivna plus PS2 och XBox. Min favorit är utan tvekan xboxen. Purr purr. My point is, hade det inte varit för Nicklas hade jag nog fortfarande slängt iväg kontrollen så fort jag blev rädd (som jag gjorde innan jag träffade honom. vilken tur att han har haft tålamod med mig ^^)

Hur blev det torsdag?

Igår var jag duktig, jag åkte ut till stallet och red en lite besvärlig Gallan, men jag tror att hon bara blivit bekväm. När jag kom hem så satte jag mig för att plugga. Jag ville bara dö! Jag hade inte ALLS lust att plugga. Hade ju massor av instuderingsfrågor som skulle göras, men när jag läste igenom de instuderingsfrågorna jag skulle göra så insåg jag ju att jag inte alls behövde göra några instuderingsfrågor! JAG HADE GJORT ALLA SOM SKUILLE GÖRAS! Blev så jävla lycklig! Så jag satte mig och renskrev de jag redan hade gjort ^^
Beslöt mig för att lyssna igenom Eclipse soundtrack. Och asså, twilight-filmerna har nog det bästa soundtracket någonsin! I alla fall om man gillar indie.

Exempel på band som är med
Muse
Band of horses
Florence + the Machines

Till New Moon var artister som
Muse
Thom York
Lykke Li
Editors
Deathcab for cutie

Det är ju bara SÅ BRA MUSIK!
En av favoriterna från Eclipse: The Bravery – Ours - Soundtrack Version

Humhum

Nu är det tisdag. Har inte bloggat så mycket i helgen (som ni som läser den kanske har märkt ;P). Ilördags red jag världens finaste Foppa på förmiddagen. Han var PERFEKT! Så sjukt kul efter två dagars slit.
På eftermiddagen kom Angelica och skulle hålla mig sällskap. Vi (Jag) gjorde lasange som blev sanslöst god!
Sen stack min karl iväg. Han skulle se sin vän Björn spela med sitt band, Serafi, på ROQ. Så det vart en liten tjejkväll. Massor med choklad och chips. Nomnom.
Vi kollade på Psalm 21, en svensk skräckis. Den var duglig. Jag fattade aldrig riktigt vad den gick ut på, effekterna dög och den var lite virrig. Efter det såg vi The Uninvited. En bätre skräckis. Helt sanslöst flummigt slut dock, men det gjorde inte så mycket (:
På söndagen var vi uppe och hälsade på svärmis och svärfis lite (:

Igår var det ju skola som vanligt (:

Jag tror jag håller på att bli förkyld. Eller rättare sagt, jag är förkyld men jag är inte sjuk.

Idag ska jag nog ta och plugga lite (:

Nu vet ni vad som sker i mitt liv igen! (:

Och så vart det en Fredag den här veckan också

Igår kväll låg jag i soffan och mådde PYTON! Huvudvärken bara vägrade släppa! Det kändes som om det var bihålorna, så jag tog en rinexin. Det hjälpte inte, så jag tog två ipren. Det hjälpte inte. Tvärt om, det blev bara värre! Örat gjorde något SJUKT ont och jag ville bara dö. Gick och la mig vid 21 och kollade på Draktränaren (sjukt bra film btw! Jag vill ha en drake nu).
Vaknade i morse 07.45 och tänkte att nu ringer jag fan vårdcentralen och ser vad problemet med mitt jeffla öra är! Jag får såhär ont lite till och från, men igår var det extremt! Orkar ändå inte bry mig och snoozar en stund. Går upp och ser att det är världens äckelväder ute... Tänker i mitt stilla sinna att "jag vill inte åka till stallet idag Q___Q" Men det gjorde jag ju ändå ^^ Och när jag väl var där sprack det upp och solen kom fram. Det vart till och med lite varmt! <3
Tog in Foppa (som självklart måste strula lite innan man går in i stallet. Det är en del av hans charm) och gjorde honom i ordning. Hade redan förberett med tre bomar i ridhuset. Dom var hur läskiga som helst, så det var inte så mycket att gå över dom, som emellan och runt och bredvid. Halt och backa mellan bomarna, gå på en liten volt runt. Ställa utåt och lite sidvärtsrörelser osv. Tillslut så orkade han väl inte bry sig så han både skrittade, travade och galopperade förbi dom och vinklade bara örat lite mot dom. YAY! Han var helt slut när jag väl var färdig. Jag också för den delen _ ____' Men det var kul ändå :D
Ska ut imorgon också, förhoppningsvis kan jag kanske rida lite ute. Men det är verkligen glashalt Q___Q Jag är en sån där Worst case senario människa. Om hästen likson halkar till, så ser jag i mitt inre hur han faller framstupa och bryter nacken. Själv bryter jag väl ryggen och blir förlamad eller någonting sådant. Därför håller jag mig nog i ridhuset tills grusvägen kommit fram igen.

Jag och nicklas har lite problem nu. Jag dricker ju nutrilett till lunch för att jag avskyr att laga mat till mig själv. Nu vill Nicklas också testa nutrilett, bara det att han ersätter middagen med nutrilett så nu får jag ändå laga mat till mig själv Q___Q Det är ju liksom det tråkigaste som finns!!!

Deftones – Change - In The House Of Flies LP Version

NOMNOM

Ja hu ja

Har nu kommit hem från stallet. Snacka om att det är isgata ute. Höll på att halka ett x antal gånger. MEN jag klarade mig! Yay! ^^ Foppa var lite sådär idag. Han var okoncentrerad, ofokuserad och lite stel (troligtvis träningsverk). Hans hörn (ett hörn i ridhuset) var extra läskigt och jag hade helt enkelt ingen kontakt med honom >_< Men men, efter galoppen så var han lite mer avslappnad så jag gav mig och så får jag väl helt enkelt ta nya tag imorgon! Asså denna is gör mig GALEN! nu minns jag varför jag hatar vintern! Jag fick springa till bussen, och jag hann! Jag vill ha mitt körkort och jag vill ha det NU! Kan man inte köpa ett på internet?

Är i alla fall helt slut efter ridningen och efter att ha lekt bambi på hal is.. Har tagit mig min shake och ska ta och sätta mig och försöka plugga lite... Assassins Creed lockar med en otrolig dragningskraft...

Torsdag



Och så vart det torsdag. Vaknar uipp med en GRÄSLIG halsont 07.45. Var utvilad och pigg, men beslöt mig för att dra mig i sängen en timme ;P Frukost till Glee <3 Det är verkligen en gosig serie ^^ Mwihi 8)

Om ungefär en kvart fär jag ut till stallet och ska rida Foppa. Gallan mår mycket bättre nu så hon får sig kanske en liten skritt om det inte är alldeles för halt ute. Får kanske bara skritta lite i ridhuset i värsta fall. Börjar bli SÅ trött på ridhuset nu >_< Jag spyr fan avigt. Kan inte all is bara poff försvinna?!

Ibland så känner jag ett litet stick när jag ser att hon skrivit till dig... bara så du vet. Vet inte om det är svartsjuka.. Nej det är det inte... Men jag gillar henne inte. Vill inte säga det till dig rakt ut (så jag skriver ett hemligt meddelande i min blogg). Nej men jag gillar henne inte. Hon är falsk... Men så länge du är glad, är jag glad.

Påtal om brödrostar. Assassins Creed är typ världens bästa spel. Det är sådan kärlek mellan oss så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ibland. Jag måste fan komma ihåg att tacka Nicklas för att han älskar tv-spel så mycket. Höhö 8) Om vi skulle göra slut, så kommer jag stjäla hans xbox... Nu vet du vad som väntar


Stone Sour – Through Glass NOMNOM! Corey Taylor har faktiskt en sjukt grym röst. Vad drömde jag i natt?... Någonting om någonting... Minnesbilder fladdrar förbi men jag får inte ritktigt något grepp om det. jaja. Det är inte hela världen. Hej då ^^

Hur tänker ni nu?

Var på IKEA och införskaffade mig trådbackar, så nu slipper jag dela garderob med linneskåpet! Mwih 8) Finally. (Har ju bara bott här i 1½ år, så jag ska väl inte klaga ;P) Gick vidare till Elgiganten för att kolla på diskmaskiner! Jag och Nicklas vill ju ha en liten bänkdiskmaskin. De var dyra på Elgiganten :( Men så hittade vi ju värsta grejen. En normalstor diskmaskin, 60 cm bred, får plats med 12 st kuvert, 1995 spänn! Vi typ "YAY vi åker hem och mäter! Men den borde ju få plats!" Hem och mätte, vi har en lucka på 50 cm Q___Q Vi blev faktiskt hemskt ledsna båda två. Men men.... Så vi börjar kolla på lite smalare diskmaskiner, då finns det alltså typ ingen under 4000. Bänkdiskmaskinerna går på 3500... Hur tänker ni nu? En stor, normal, är alltså billigare, än en liten fjutt som står på bänken. Que?!
Jag har i alla fall fått trådbackar till garderoben, två st nya underlakan, ett måttband och Nicklas fick sin efterlängtade super vitlökspress (om man ska lita på honom).
När fan ska det bli av att vi köper den där jeffla diskmaskinen vi har tjatat om i ett år nu ungefär?! Jag vet att folk tycker det är onödigt för oss två att ha en diskmaskin. "Ni är ju bara två stycken. Så onödigt" får vi höra ungefär hela tiden. Men nu är det så att vi är två unga människor som AVSKYR att diska lika mycket båda två. Så för att underlätta lite för oss och skapa lite lugn och ro i hemmet (då det ofta blir tjat och gnabb när det börjar närma sig diskningsdags (typ när alla tallrikar, glas och bestick är slut)) så tänker vi faktiskt skaffa en diskmaskin!

NOMNOM

Nutrilett

Nutrilett och jag börjar bli lite bättre kompisar nu. I alla fall shakesen och jag. Man vänjer sig likson lite vid den vidriga smaken ^^ Man blir dock väldigt gasig i magen av det. Fiser så det står härliga till, och ni ska vara glada över att ni slipper känna lukten! USH! stackars Nicklas

På tal om brödrostar, i dag har jag rött läppstift. Mwih ^^ Det gör mig ganska glad. Det känns likson lite obekvämt i början. Det känns konstigt och det känns liksom som att det syns hur mycket som helst, men ju mer av dagen som går, destu bättre trivs jag i det

Från det ena till det andra. Idag har det varit redovisningar i skolan... Huvudvärken är enorm!!! Q___Q

NOMNOM

Depeche Mode – Just Can't Get Enough (Single Version)

God morgon världen!

Jag har visserligen varit vaken i typ 2 timmar, låg en halvtimme i sängen och drog mig innan jag var tvungen att gå på toa. Jag hatar när det händer. Frukost och Glee stod näst på schemat. Nu är det dags att hoppa in i duschen, sminka mig, eventuellt locka håret för att det var så länge sen, fara till skolan och lyssna på redovisningar. SÅ TRÅKIGT! >_< Jag och Catrin kommer i alla fall få SJUKT bra betyg på vårat grupparbete. Fick ett mail från vår lärare där hon sa "vilken strålande presentation" Sen bad hon om vår powerpoint så hon kan visa elever i framtiden på hur dom verkligen ska se ut! Mallig?! Jag?! Neeeeeej. Inte jag inte ;P

Kan bara rekommendera världens bästa sminkblogg för de som är intresserade Lindas Sminkblogg. Mumma säger jag bara.

Jag och Nicklas var ju och storhandlade i måndags. Vi har världens bästa kommunikation. Jag pekar och säger "nomnom" Han blippar och lägger i påsen. Så ska det vara!

NOMNOM

Nutrilett

Jag dricker ju Nutrilett nu för att se om det funkar. Egentligen är det väl lite av en "easy way out", men jag är TRÖTT på att inte gå ner i vikt nu >_< Grejen är ju bara den, att jag är så OTROLIGT sugen på att ÄTA! Asså, inte dricka, utan att tugga! MAT! Jag käkar ju frukost (annars hade jag dött!) och lite kvällsmat, eventuellt lite middag. Men det räcker liksom inte till! Jag vill äta :'( Helst hela tiden. Mat är gott.

SOUNDTRACK FTW!
Shout Out Louds – Tonight I Have To Leave It

Lääänge sen nu

Jag funderar på att ta tag i det här igen och börja blogga (igen)... Gud jag suger verkligen på att vara aktiv

Äntligen börjar ju fåglarna kvittra och solen börjar värma. ÄNTLIGEN! Det känns helt underbart. Jag får se om jag kan hålla igång det där med bloggandet nu ;) Ni får se till att kommentera och peppa mig så mycket som möjligt ^^

RSS 2.0