Måndag

Imorgon är det "förfest" i Tumba bokhandel. Man får plocka ihop sin bokpåse, betala den 25e och får 10%rabatt på hela inköpet! HEJA!!! Nu ska allt Twilight-serien införskaffas inbunden!

Jag ska gå med i viktväktarna. HEJA SOM FAN mannen. Hoppas på att tappa ytterliggare ett par kilon till sommaren. Jag ska börja simma, Huddinge simhall var typ den närmsta som är fräsch. Och så har jag ju hittat en häst att rida. han heter Sten och är en 2årig hingst. han är hur fin som helst!!! Lyckan är fulländad ^^ Kilorna ska bort och jag ska kunna bada och ha bikini utan att må dåligt!  Nicklas är också sugen på att börja träna. Fast hemma dådå.

just nu, dessa dagar, har jag varit otroligt glad över att jag inte har haft hund. DET RÄCKER MED SNÖ!!! Q____Q Jag vill inte mer. Det snöar HELA tiden. Köpte nya c-vitaminer idag. Dom är goda och jag känner mig lite piggare. Synd att rosenrot är så dyrt.

I morse, vaknade jag av att mobilen ringde. Letade som en dåre och hittade den under sängen. Stängde av alarmet och hade svårt att komma tillrätta. Men huh så mysigt det är att ha ett stort täcke! gosar in mig som en fjärlislarv i en puppa! Lyckades dock inte somna om och när mobilen ringde igen var det kört. Jag irriterade mig på att dörren inte var tillräckligt stängd och beslöt mig för att stänga till den. Jag och nicklas har en säng i "järn" och jag satte mig på knä vid fotändan med handen runt gaveln och puttade till dörren. När jag skulle räta mig igen, gled jag på täcket som råkat hamna mellan min hand och sängen och jag föll! Mitt ena bröst fick ta hela smällen och det gjorde fruktansvärt ont. Nu skrattar jag åt att det måste ha sett otroligt roligt ut.

Jag har inget roligt liv så ni får nöja er med det här.

Han fattas mig!

I natt saknade jag dig, pappa. Jag tänkte på allt du har gått miste om, och kommer gå miste om. Du har missat att bli farfar. Och Farfar till världens gulligaste unge! Du har missat hur bra Claes mår nu. Han går i skolan och är (så vitt jag vet) lycklig med sin fina Stina. Du missade min student. Du har missat mig här, i Stockholm. Jag önskar du kunde komma och se min och Nicklas lägenhet. jag lnskar du kunde få träffa honom, han är så fin och han gör mig så lycklig. Du kommer gå miste om så mycket.

Jag tänker på dig, lite varje dag. Vissa dagar fler. Tiden läker inte alla sår, man kan dock lära sig att leva med dom. Men ibland så pillar man lite på sårskorpan och då råkar man riva lite för mycket så det börjar blöda. Då är det jobbigt. Men det är på något sätt skönt. Det är skönt att sakna dig, för då vet jag att jag inte glömmer dig.

Mina skinhandskar luktar lite som du. Det luktar skin och en svag doft av rök. Det är trygghet. Nicklas luktar lite likadant. I alla fall när han har skinjackan på sig.

Kommer jag verkligen alltid vara din prinsessa? Är jag det fortfarande?

Det finns så mycket jag är så lycklig över. Jag är så glad över livet. Jag är inte lycklig hela tiden varje dag, men jag är lycklig varje dag. Mycket tack vare Nicklas, men jag ser verkligen framtiden, jag ser verkligen hur jag kan leva med den mannen som får mig att känna total trygghet.

Det har gått 8 år snart. 8 långa år. Lika länge har jag haft Nickan. Tiden går så läskigt fort! Jag fyller 20! För var dag som går så blir jag äldre och jag växer inomords lite varje dag. Det är helt otroligt.

Mamma är som alla andra mammor, bara lite bättre. Jag kan bli så irriterad på henne, men mest så är jag glad över att jag har henne. Hon är så bra att ge råd och hon säger sanningen. Det är väl därför jag blir så irriterad på henne många gånger.

Jag saknar dig.

"Han har funnits jämt och nu finns han inte."
"Mattis, du vet att ingen får finnas jämt. Vi föds och vi dör. Så har det alltid varit. Vad jämrar du över?"
"Han fattas mig! Han fattas mig så det skär i bröstet!"
-Ronja Rövardotter

_______________________________________________________________________________________________

Astrid Lindgren fick hålla mig sällskap i natt. Emil i Lönneberga fick göra hyss tills jag somnade vid 1.30. Vilken otrolig författarinna hon var. Att hon inte har fått Nobelpriset, det är en SKAM! Hennes böcker har varit en stor del av min uppväxt och jag har alltid varit en Ronja Rövardotter. Nu har jag väl kanske blivit mer av en Lovis.

just nu sitter jag och väntar på att min underbara man ska komma hem. Medan jag väntar ska jag lyssna färdigt på Ronja Rövardotter. På bokrean ska jag nog ta och köpa mig Ronja Rövardotter tror jag!

PMS och ångest

Jag har ångest över att jag inte städar, men jag är för nere pga pms för att orka bry mig. Jag bara gråter

SHOPPING!



Jag har shoppat som en jävla blådåre den här månaden! jag har köpt (i ordning): nagellack, nagellacksremover, mascara, Arn-filmerna, handdukar, strumpor, underbart gulligt sopborste-set med damvippa till, ett par jeans, min rouge (sugar pink från Make up store), en t-shirt, en receptbok, en tub-topp, ridkläder för 1500 (al...lt nytt! ridjacka, ridbyxor, hjälm, skor, stövelskaft, handskar), Kents nya album - röd!! det albumet är något av de bästa någonsin! Helt underbart jue! Hjärta är en underbar låt!

mina nyinköpta ridkläder

ridhjälm, mina skor och shortchaps, ridbyxorna och min röda ridjacka 8)

Jag ska försöka hitta en medryttar häst nuuu!!! nununununu! ;P

Jag hade jättemycket att skriva när jag satte mig här men det rann av mig :/

Veckans låt är i alla fall
Placebo – Running Up That Hill

It doesn't hurt me. 
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.

"C'mon, baby, c'mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh..."


Jag har inte bloggat på ett tag. Igen

Månadens låt: Kent – Hjärta från albumet Röd

Men va fan? mitt liv är verkligen inte intressant. Och just nu känns det som att ingenting händer. Jag har i alla fall shoppat och det ska ni få höra om :D

I torsdags, 28e, då var jag och min kära man och storhandlade, innan dess smet jag in på H&M och införskaffade mig ett otroligt snyggt nagellack, nagellackremover och en ny mascara. På Maxi köpte vi jättemycket mat!!! Vi införskaffade oss också ett 5-pack strumpor till mig, Nisse köpte kallingar, vi köpte 5 paket tvättmedel för 100:- Så värt det! Vi köpte öven ett helt underbar sopborste set och damvippa 8) Jättegrönt med vita prickar 8) Vi köpte även två hand-handdukar åt oss. sjukt snygga. 39 spänn styck! Jag köpte även en charmig tandborste 8) Asså ÄLSKA MAXI!



På fredagen jobbade jag. På vägen hem höllt jag på att få ett ordentligt psykbryt. Bussen tog ca 40 minuter (det brukar ta 20 minuter), anländer till T-Centralen. Försengingar, förseningar, förseningar Södertälje centrum - 23.12. MITT TÅG ÄR I TID! jag bah "a, men lite flyt ska man ju fan ha va!" Hoppar in i tåget och njuter av att vara på väg hem. Så stannar tåget. "Var är jag? Nästa måste ju i alla fall vara Huddinge eller Flempan." Vi stod stilla i typ... 15 minuter. mmm.. underbart (på skånska). Tillslut börjar vi röra på oss. HALLELULJAH! Vi anländer i Stuvsta. Suck.... Jaja, resten av vägen kommer ju gå bra! tufftufftuff... tufftufftuff... och vi stannar igen. ungefär 50 meter från perrongen i Tumba. NEJ! Jag vill bara hem! Det börjar bli kallt som fan om fötterna och musiken kan inte stänga ute de HEMSKA fjortisarna som sitter bredvid mig... Ta mig här ifrån. Vi står stilla ytterligare 15 minuter. I slutet satt jag och dunkade huvudet i fönstret och förbannade den idiot som håller i pendeltågtrafiken. DÖD ÅT DIG!!! Kommer fram till Tumba (finally) och det är 20 minuter kvar tills min buss ska gå och det är PACKAT med folk på busshållsplatsen. Skulle inte vilja tro det. Haffar en taxi och kommer hem... Äntligen. Jag var på vippen att börja lipa, jag hade haft en helvetes kväll på jobbet och resan hem var ju som ni har läst ett rent helvete den också. Vad händer om inte att hissen ska pajja också? Den kom ner så snällt men jag fick inte upp dörren. Jag sparkade och slog och skrek på hissen att den skulle dö! Då sa den "klick" och hissdörren gick att öppna.

Det som var possitivt i fredags var i alla fall att jag fick komma hem till en ny säng. En likadan som nicklas har, så nu slipper jag ligga i skarven <3 kärlek!

Lördag: Upp klockan 07.30 och hjälpa lasse och Anneli (svärisarna) att flytta. Jag var trött

Jag är hungrig. Ska ta något att äta snart 8)

Söndag: OPERA!!!! Jag var och såg Tomorrow in a year, The Knife's opera. Den var hur cool som helst och det var värt pengarna! Trevligt sällskap också ^^ Jag hittade även ett par jeans! Ett par Diesel igen <3 kärlek till dom jeansen alltså. Och nu har jag ca 2500 kvar att leva för! Jag har lagt undan matpengar och pengar till busskort så det är fixat ^^

Nu ska jag ta och koka lite makaroner och steka några köttbullar, sen lunch, men jag är vrålhungrig!

Jag har ju läst två böcker också 8)
Philippa Gregory - Arvet efter Anne Boleyn. SUVERÄN! innan ni läser den borde ni läsa Den andra systern Boleyn. Underbara böcker om Det engelska kungahuset under 1500-talet!
Sen har jag ju läst Anna Godbersen - Rivaler. Den andra boken i Deluxe serien. Så underbart barnsliga böcker och jag gillar att kunna läsa barnsliga ungdomsböcker om hemlig kärlek och intriger. Det är skönt att vila huvudet ibland. Nej men usch vad jag är hungrig!!

RSS 2.0