Höhö hö

Idag har jag varit vuxen.

Dagen började med att jag lämnade chickey hos svärmis :D När jag gick därifrån för att vänta på Catrin var jag på ett sånt odrägligt bra humör. Vet inte varför men jag kände mig så glad och upprymd. Åkte till skolan för att börja den nya kursen Etik och Livsfrågor. Det var faktiskt förvånansvärt kul. Jag gillar (som mina klasskamrater nog upptäckt redan) att diskutera under lektion. Jag hatar när allt bara är fakta och fakta och fakta. Jag vill kunna komma med egna funderingar och åsikter :D

Efteråt åkte vi och åt lunch. Träffade en trevlig man vars namn jag glömt bort redan :/ Sedan bar det vidare till Tumba Vårdcentral. fick prata med en läkare om min sömnbesvär och jag tyckte att det löste sig till det bästa.

tog en kort promenad till Tumba Centrum för att uträtta lite ärender. Lyckades shoppa loss ordentligt på Apoteket! Dom har en GRYM hudvårdsserie som heter Oliva. Köpte ny ansiktstvål (sån som blir skum när man pumpar ut den, mmmm), nattkräm och eye makeup remover för ögonen ^^ typ som våtservetter typ liksåhm bah! Sedan vidare till HM. Köpte mig ett nytt diadem, fina hårspännen med blommor! :D en hårkläma och nytt puder ^^

Jag har kommit på att jag kan shoppa ganska billigt! Jag hittar alltid extra priser och liknande. Jag vet fan inte hur jag lyckas men jag kom undan med allt under 500:- Och med tanke på hur mycket jag faktiskt köpt så tycker jag nog att det var ganska billigt :D

Gick och hämtade Chickey, var ute på en kort långpromenad, kom hem, åt, däckadepå soffan tillsammans med Chickey en 30 min, sen kom mannen hem :D

Sen DEKLARERADE JAG! YAY! Jag har varit vuxen idag! (Mestadels det där med deklarationen, men ädnå!) Organiserade även de viktiga papprena så att nu finns det fyra "fack"; Lovisa, Nicklas, Chickey och Hemmet. Boohjaaah!

Som sagt, idag har jag varit på odrägligt bra humör :D:D:D:D

Onsdag 30/3

Jaaahaa! Inatt har jag i alla fall fått sova. mmmm <3 somnade efter typ 15 minuter efter jag lagt mig. vaknade till när Nicklas väckarklocka ringde och Det var dags för honom att pallra sig upp. Så var vaken från 05.45 till 06.30. Kände mig väldigt utvilad men jag tänkte att jag skulle ligga och snooza lite i sängen, men när klockan ringde sen vid 07, sa jag "fuck no" la mig och sov till 09.12. Så jag har sovit typ 10 timmar om man räknar bort dom 45 minutrarna jag var vaken. såååååå skönt!

Igår var det magsjuka på jobbet. Har tvättat alla mina kläder i 60 grader samt tvättat foppatofflorna i 90 grader. dom krympte en aning, men det gjorde inte så mycket för dom var lite lite för stora :D Så nu sitter dom som en SMÄCK! Yay 8)

Idag ska jag gå till farbror docktor och få sömntabletter. Jag pallar inte med när jag inte kan sova över huvudtaget. Jag är bara så nojjig över att bli beroende >_< Står i valet och kvalet. Jaja, jag får ta upp et sen med han/hon.

Sitter faktiskt och bara skriver just nu för att fördriva tiden, väntar på att min karl ska ringa tillbaka. Jag hittar inte mitt headset. Ja är det inte det ena så är det det andra! Hehe. Sprang runt som en jävla idiot häromdagen och letade som en blådåre efter min mobil! Tillslut kom jag på att Nicklas jobb-mobil låg i hans jobb-byxor så jag ringde mig själv. Heja heja! 8)

Påtal om nicklas arbetsbyxor. När vi var i skärholmen så stod vi och väntade på toan. Så kom det fram två knegare och bah "Nej fan är det köö?" (Det ska sägas på riktig stockholmska, ganska nasalt)
"Ja tyvärr" Svarade jag och stod med benen i kors. Nicklas såg nog ut att lida mest...
"Meh. Här är ju en till" sa den andre, på inte fullt så grov stockholmska
"Njae" sa jag då "Den är tyvärr trasig"
Då blänger den första på Nicklas och säger
"Men va fan! Du har ju arbetsbyxor på dig! Har du ingen kofot med dig så man kan bryta upp skiten?"
Då skrattade jag så mycket att jag nästan kissade ner mig. Sen hittade vi ju andra toaletter, som jag inte hade en aning om fanns, men nu vet jag till nästa gång! Tyvärr gick toan sönder så det gick inte att spola. Dom tur var, var det ingen kö!

Nu vet ni hur det är att gå på toa i Skärholmen!

Chickey är lite lustig... Ibland när hon inte är jättehungrig så kan hon ligga och titta på maten. Det gjorde hon idag. Först låg hon ju som sagt och tittade på maten i 1-1½ minut eller något sådant. Sen satte hon sig upp och glodde ner i matskålen en stund. Efter det plockade hon ut en kula, la den framför sig på golvet, satt och kollade på den en stund, åt sedan upp den. Sen kan sitta och titta ner i matskålen en stund till innan man tar nästa kula och gör samma sak med den. SEN!!! Går det att äta! knäpphund.. Det är likadant det där med att hitta den perfekta bajsplatsen. hon akn vara så skitnödig att hon håller på att sprängas, men det är fysiskt omöjligt att bara sätta sig ner och skita. Man måste hitta den perfekta platsen. Suck >_< Man ska nog vara väldigt tacksam över att bara ha en plats att uträtta sina behov på.

Nej nu skiter jag i Nicklas och går ut i alla fall!
Kramkram

Helvetesnatten

Gick och la mig vid 22 ungefär. Låg och läste en stund ur Vampire diaries. Efter 30-45 minuter började jag känna mig trött så jag la ifrån mig boken och försökte sova. Men icke sa nicke. Det tog mig 7 timmar att somna (så med andra ord somnade jag vid 5). Runt 4 tiden fick jag ett nervöst sammanbrott och kände tårarna komma. Jag ville ju bara sova! Det jobbiga var, att jag var så fruktansvärt trött men det var bara lögn i helvete att somna. Tänkte "jag kommer inte få sova någonting alls. Jag kommer vara vaken för alltid.. " så var ju självklart inte fallet. Det blev dock inget prov för mig idag.. :( Jag som hade pluggat så mycket. Men jag hade inte klarat mig på 1 timmes sömn. Det bara funkar inte.. Jobbar 15-19 idag så jag hoppas att jag ska kunna somna inatt i alla fall... Jaja.. Ville bara ha lite medlidande

Goodbye blue sky

The flmes are all gone, but the pain lingers on.

Har lyssnat på skivan The Wall på repeat hela eftermiddagen medan jag har pluggat. Fick ett litet infall.

Mardrömmar

Ush vilken helvetes natt jag har haft :( För det första hade jag äckligt svårt att somna :( Nicklas också. Det är inte bra att ställa fram och tillbaka klockan! Man blir ju jetlaggad för fan! >_<

När jag väl hade somnat så vaknade jag igen efter en timme eller två, och hade en likadant helvete att somna om! Vid 05.30 vaknar jag av att Nicklas väcker mig. Jag har då legat och gråtit som ett litet barn efterom jag drömde en hemsk mardröm. Det jag minns är att jag var ett litet barn och badade. Jag kunde inte simma ordentligt. Plötsligt kommer det en tsunami och min pappa (som såg ut som elvis?) hjälpte mig i land, men blev själv nerdragen i vattnet. Det var väldigt jobbigt och jag blev hemskt ledsen.

Vid 08.00 ungefär, väcker mina älsklingpolacker mig med att borra i lägenheten över mig. Jag sket nästan på mig :/ Försökte somna om i de tysta stunderna och lyckaes nästan. Hade en mycket trevligare dröm då i alla fall (:

Nu är det dags för mig att ta tag i mina studier och plugga på det allra sista (som är ungefär 100 sidor, men ädnå) :D Jag hoppas att någonting har fastnat i alla fall

Mwihi

Jag älskar färgen jag har på min blogg :D

Nu har jag läst Social Omsorg från pärm till pärm :D Nu ska bara halva boken förkortas ner så att jag kan plugga på det till provet på tisdag :D

Pluggpluggplugg

Det känns som att jag inte gjort annat än suttit med näsan i den här jävla boken i en hel vecka nu!

I fredags var jag i alla fall i skärholmen centrum och shoppade lite. Passade på att klippa mig. Frisören sa dock att jag skulle låta luggen växa ut lite till för att den ska bli så som jag vill ha den (: litar på honom ^^ Köpte ett nytt läppstift från body shop :D Ett lite mer neutralt och vardagligt läppstift. Blev asnöjd. Köpte ramar från Lagerhaus, 4 st för 100 spänn :D köpte även en ny Mascara, Volume Million Lashes från L'oreal. Får se hur jag trivs med den xD Åt på subway och sen hem.

Igår vaknade vi ganska sent, åt frukost och sedan tog vi en 2 timmars promenad med hunden. Hon var trött sen och jag också. Åt en korv och drog till jobbet för att jobba i 5 timmar. vet inte riktigt hur jag tänkte med långpromenaden där, men jag kunde äta godis på kvällen sen med gott samvete xD Det var ganska lugnt på jobbet så jag hann sitta och plugga en liten stund där ^^

Idag blir det bara plugga plugga plugga. Kanske tar et break för att gå till jobbet och skriva upp min sommarjobbsveckor (:

En våg av saknad sköljde över mig igår när jag och Nicklas låg och pratade i sängen. Jag saknar dig. Du fattas mig. Du har varit frånvarande ett tag, kom tillbaka igen. Kom och hälsa på någon dag? Du skulle bara se hur bra jag mår nu, trots all stress från skolan. Nicklas gör mig lycklig och vår lilla familj är alldeles perfekt. Du skulle ha älskar Chickey! Vi hade kunnat gå och promenera tillsammans :D Jag hade kunnat bjuda på middag. Är du stolt över mig? Ser du hur mycket jag vuxit, hur mycket jag mognat på sistånde?! Jag tänker på dig varje dag, du finns alltid kvar här inne. Du är otroligt saknad! Jag hade behövt dig lite nu. Men du kan väl komma förbi en sväng och säga hej? Jag vill bara veta att du tänker på mig.


How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish you were here.

Frisören!

Idag ska jag fara till skärholmen och fixa håret då vah! typ lixom finally då bah! Det är typ sååå slitet. Nej men, det är verkligen ruggigt slutet så det är verkligen på tiden. + att min "lugg" har blivit så lång att jag inte riktigt klarar med den längre. Vet dock inte riktigt hur jag vill göra. En ny hellugg vill jag inte ha! Det var mer jobb än jag någonsin kunnat tro bakom en hellugg... :/ Även fast jag kände mig väldigt söt i det ^^ Jag har lite idéer och funderingar som jag får ta upp med frisören sen då (:

I morse var det upp 07.30 som gällde för det skulle komma borrgubbar hit. Dom kom vid 8 så jag hade hunnit äta frukost innan i alla fall. Gick ut med chickey så att hon skulle slippa så mycket borrljud. Är nu SÅ SJUKT TRÖTT! Funderar på att göra lite havregrynsgröt och kolla lite på Vänner. sen blir det ut med hunden, få på mig mitt ansikte och lite fräschare kläder. Egentligen borde jag verkligen plugga, men jag är SÅ trött på gerontologi och att boken är skriven av en fascist!

Chickey blev glad på mig innan för hon fick en grillkorv. Jag hade inte grillat den men ändå ^^ Hon gillar ju inte godis, och hon verkar vara lite känslig i magen, så sorrunda grillkorv med 80% kött är ganska bra godis! :D

See YAH!

YES!!!

Jag har haft världens ångest och legat och gråtit om nätterna för min ekonomi. Jag har ju ett extra jobb som jag trivs jättebra med (: Men nu är det ju ett äldreboende i Tumba som har lagt ner och så det springer ju runt en massa kompetenta undersköterskor i Tumba och letar jobb. Nu var det några som hade fått timmar på mitt jobb och undersköterskor prioriteras ju självklart framför vårdbiträden (alltså vi utan utbildning).

I Maj får jag bara 2000 av CSN att klara mig med (YAY, j.... idioter!) och i Juni får jag ju självklart ingenting då. Detta betyder ju att jag måste jobba som en skållad bäver i april och Maj för att överhuvudtaget ha någon inkomst.

Nu har jag gått och grämat mig över att jag kommer behöva snylta på Nicklas hela Maj för att jag inte har några pengar. Så idag ringer min chef och ber mig komma in till jobbet för hon har några timmar lediga. Jag knatar såklart dit och får timmar så att jag klarar mig!!!! Jag jobbar även skärtorsdag, långfredag och påskafton! HELL YEAH MATTAFAKKA!

Inte nog med det! (Jag börjar skarpt fundera på om detta är min tur dag?! Man kanske ska gå och köpa en lott) Jag gick in och kikade på vårat intrnät för att se vad jag fick för betyg på provet. Jag klarade provet galant och fick VG i hela kursen! Asså jag äger idag!

Nu är det dags att byta kläder till ridkläder, åka ut till stallet och rida Foppis (:

SEE YAH!

Ny design!

Min nya fina deign har Jennie fixat!! Helt AMAZING!!! she's awesome!!!

Det sociala arvet

Asså jag blir så arg så jag känner tårar bränna bakom ögonlocken!

"Studier påvisar att klasskillnader har betydelse. Arbetar barn får mindre stöd hemifrån framför allt för långa utbildningar. Arbetslösa ungdomar har mer sällan högskolebildade föräldrar [...] Det sociala arvet visar  sig också på partisympatierna. Ungdomar från borgeliga miljöer har dubbelt så ofta högskolabildade föräldrar.

Vid studier av levnadsförhållanden finner man ofta ett mönster där olika faktorer bildar en kedja/cirkel av goda eller dåliga levnadsförhållanden

Ond cirkel:
Kort utbildning - dålig arbetsmiljö
Låg ingkomst - dålig arbetsmiljö
Kort utbildning - låg inkomst
Långvarigt sjuk - låg inkomst
låg inkomst - låg levnadsstandard

God cirkel:
Lång utbildning - bra arbetsmiljö
Hög inkomst - bra arbetsmiljö
Lång utbildning - hög inkomst
frisk - hög inkomst
Hög inkomst - hög levnadsstandard"

Citerat från Social Omsorg. Författare Anita Kangas Fyhr. Utgiven år 2009 av Bonnier Utbildning

Visst. Det stämmer väl kanske ganska bra det där med ond/god cirkel. Men vem är det som säger att man har en bra arbetsmiljö bara för att man tjänar mer än hederlig knegare?!
Jag kommer från en hederligt knegande familj, och min familj stöttar mig till 110% i min utbildning, de vill till och med att jag ska utbilda mig längre, bli sjuksköterska. Men det vill inte jag. Min mamma har hela tiden sagt att "man måste ha en utbildning" "Du ska bli en stark och självstädnig kvinna" Hon har fått mig att inse pengars värde, hon har lärt mig sköta min egen ekonomi. Hon har slitit och kämpat med att försöka få mig att gå till skolan när jag vägrade och var hemma och skolkade varje dag. Visst, jag kan hålla med om att det är viktigt attha en utbildning i dagens samhälle för att kunna få jobb. Men jag tycker inte om att Anita påstår att barn från Arbetar familjer inte få stöd till utbildning från sina familjer. Nej det är därför brorsan min har pluggat i hur många år som helst?! JÄVLA SKIT SNACK!!
MÖH! Jag blir så arg!

Vampire Diaries

Eftersom jag spelat en del tv-spel på sistånde, och det mesta är på engelska, även subsen osv osv, har jag märkt att jag verkligen blivit myyycket sämre på att läsa engelska. Ja inte bara att läsa engelska utan att tala engelska också :/ Så jag beslöt mig för att köpa en bok på engelska och färska upp det där lite ^^ Vad passar då inte bättre än en ungdomsbok ?! Ungdomsböcker brukar ju ha ett lite lättare språk. Så jag gick och köpte mig en bok som jag varit sugen på enda sen serien startade



Har precis avslutat första boken och jag måste bara säga att serien och boken är två helt olika saker! Tog inte lång tid innan jag insåg att jag måste skilja dom åt.

Vad är det med tjejer som faller för coola vampyrkillar?
"Hej vi har känt varandra i tre månader, jag vill dela en evighet med dig!" Eh... har ni hört talas om att gå långsamt fram?! Asså. Jag skulle inte vilja dela en evighet med någon! Fatta vad trött man måste bli på varandra i slutänden! Jaja. Det i alla fall en spännande bok och jag känner faktiskt att det blivit lättare att läsa på engelska. Det där med att skriva engelska får jag väl lov att öva på i hemlighet xD Min gramatik är nog inte vad den har varit. Isaksson (om någon annan än Emme skulle läsa, så är Isaksson min Svensk/engelskalärare från gymnasiet) skulle nog gråta en skvätt om han fick se den nu... Nej okej.. riktigt så illa är den inte, men nästan.

Nu ska jag ta tag i Social Omsorg. Ädelreform och gerontologi! Demens och Anhörigomsorg + 3 kapitel till som jag inte tror att någon kunde bry sig mindre om (:

Gesällvisan

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.

Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring.

Onsdag går jag ut och vankar.

Torsdag sitter jag i tankar.

Fredag gör jag vad jag vill.

Lördag stundar helgen till.

i wish

Prov >_<

Idag har jag skrivit prov. Det gick väl bra... hoppas jag... tror jag.. önskar jag... Den här gången var det faktiskt riktigt svårt!! Jaja.

Jag pillade nyss bort skräp från tangentbordet. Vi borde verkligen köpa ett nytt. Det här börjar bli lite äckligt nu, tycker jag allt.

Vi har haft sådana muntra lektioner i Omvårdnad på sistånde. Även den sista insändningsuppgiften var riktigt trevlig! Omvårdnad vid livets slutskede. Hur man bemöter någon med dödsångest, vad som händer med kroppen när någon dör, hur man hjälper anhöriga osv osv. Fan man sitter ju med gråten i halsen hela tiden :(
1c) Reflektera och diskutera kring hur du som undersköterska ska förhålla dig i din yrkesroll för att känslomässigt orka arbeta med palliativ vård (vård vid livets slutskede).
Ja, för det första skulle jag aldrig klara av att jobba med palliativ vård, en eloge för de som orker med det!

I social omsorg satt vi och pratade om döden också (Visst har vi väl trevliga lektioner?! :D). Jag kläckte då ur mig "Jag tror att vi är så rädda för döden för att vi inte vet vad som händer med oss när vi väl dött. Därför avundas jag de som är troende som kan förlita sig på att nu kommer jag till gud/nirvana/whatever." Själv vill jag tro på Nagiala!
"Jonathan! Jag ser ljuset!"

Nej mina kära vänner, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, klä på mig och sminka mig. Sen far jag in till den stora stygga staden med min man. Surt bara att man är fattig som en kyrkråtta :(

Påtal om det! Jävla CSN då! Dom kan ju ta sig i röven! Jag slutar ju skolan i maj, 27 maj för att vara helt exakt, ja då får jag bara studiestöd och inget studielån. trots att det bara är 4 dagar ifrån en ny månad! :'( Detta inser man nu och måste därför snåla hela april. Jag har ju lite timmar på mitt jobb, men nu är det ett äldreboende här i Tumba som lagt ner, så nu kommer det en massa undersköterskor och söker timmar där. Jag tror jag måste försöka hitta ett annat jobb :/

Nu är det 11 grader varmt ute, det blåser riktiga vårvindar som inte är kalla utan ljumma och jag har sett 4 fjärilar och 2 flugor på promenaden med hunden!

Duschen var det ja... bye bye!

Kärlek


Ty kärleken är stark som döden,
dess längtan är obetvinglig
som dödsriket
dess glöd är eldens glöd
en Herrens låga är den
De största vatten
förmår ej utsläcka kärleken,
strömmar kan ej dränka den
Om någon vill ge alla sina ägodelar
i sitt hus
för kärleken
så skulle han ändå bli försmådd
Höga visan (8:6-8)

Det står ju faktiskt en hel del vackra saker i bibeln också, och jag tror att jag inte hade kunnat beskriva kärleken till min lilla familj bättre än så.

Söndag

Solen strålar och jag vill inget hellre än att ta en långpromenad med min hund och min man, men jag måste verkligen plugga! Insåg nu att klockan ju faktiskt inte är så mycket så jag kanske hinner med bådeoch! :D

jag älskar att äta frukost! Det är något av det bästa som finns! Speciellt när jag får äta frukost i flera timmar men min karl. 8)

I fredags gjorde jag jäääätte goda pannbiffar!!! Mumma! Faktiskt i klass med mammas :D Igår blev det ingen mat alls för vi var inte hungriga och idag tror jag nog att jag ska hitta på något med min fläskfilé som ligger i frysen. Alternativt göra en gryta. Nej det blir nog fläskfilé. Till efterätt ska jag göra en äppelpaj! jag vet att ALLA är intresserade av mina matvanor!

Nej nu blir det nog en långpromenad på lidaspåret i det vackra vädret och sen ska jag sätta mig och plugga en stund. Jag vill bara skjuta sårvård i huvudet! DIE MOTHERFUCKER DIE MOTHERFUCKER DIE!!!!! Ungefär så känner jag.

Detta var då ett helt totalt meningslöst inlägg, men det får bli så! Ska försöka ta lite bilder också! Kram

2½ år med världens finaste man

och super måne på det. Det måste vara ödet eller något ;P fattar inte hur han har stått ut så länge. han stannar nog bara för att jag har tuktat honom rätt. Han vågar inte lämna mig. Hell yeah! den man älskar, agar man <3

jag känner att jag borde bli vääääääldigt mycket bättre på att ta bilder! jag suger verkligen på det! det är därför ni inte ser några bilder här i bloggen (:

Idag har jag varit i stallet typ exakt 3 timmar. Mockade åt alla tre hästar, gjorde i ordning mat och vatten. Tog in och borstade Foppa som har skadat benet :( pysslade om honom lite extra. det verkade han tycka om ^^ Komma in bara för att bli ompysslad och slippa jobba. höhö! Tog in Gallan och red ut på henne. Äntligen kan man faktiskt rida ut! det var halt på sina ställen men annars var det fint underlag. Hon var hur laddad som helst, allt var skitläskigt och hon var riktigt het. När hon väl gick bra, gick hon som en riktigt bra! hon kan verkligen gå sååååå läckert!

När jag kom hem hade vi en liten familjestund i sängen. Chickey låg emellan mig och Nicklas och bara mös av att få vara så nära oss! det var så mysigt! jag tror faktiskt att det är världens finaste hund ^^ Om inte annat så är det världens gosigaste hund!

Jag vill så desperat gärna ha ett till djur! vad som helst som inte har 8 eller 6 ben!

På tal om djur så går Godzilla på tv. Det är ju bara helt underbart ^^

Något vettigare än så har jag inte att säga så ni får nöja er med det, inte för att jag tror att så många läser min blogg. Men men

Läppstift

Jag tror minsann att jag har fallit för läppstift! Dock har jag det inte så ofta som jag vill, jag känner mig alltid lite obekväm till en början, fast ju längre tiden går, desto bekvämare blir jag.

På önskelistan just nu ligger den här godingen från Eleven

66 olika färger för 219 spänn. Vid närmare eftertanke är det ju faktiskt ganska billigt!
Nu är ju jag mest förtjust i matta färger. Jag är inte überförälskad i läppglans. Ibland kan det vara fint, men helst vill jag ha matta färger. Man kanske ska beställa hem och prova. Jag kanske blir frälst?!
(vill även tipsa dom som läser min blogg om Lindas sminkblogg om ni är intresserade av smink. den kvinnan är otrolig!)

För övrigt har jag inte gjort många knop idag. Jag var ute med hunden i närmre 1 timme, när jag kom hem satte jag mig för att plugga... det gick inge bra. Det blev The Sims3 istället 8) höhö! Nicklas är hemma hos sin moster idag och ska hjälpa henne med hennes skrivare, så det blir ensam middag idag. DET ÄR SÅ SJUUUKT TRÅKIGT att laga mat till sig själv. Att beställa hem mat känns otroooligt lockande.

Imorgon ska jag vara en bättre människa.
Tvättstuga kl 10- 14
Plugga i "pauserna"
Sedan en promenad med djuret ner till körskolan och få det där förbaskade syntestet gjort någon gång. Räker det inte med mitt ord på att jag har alldeles utmärkt syn?!

På lördag ska jag rida båda hästarna och sen ska jag och mannen städa. Nästa helg ska vi nog ha pokerkväll och jag ska klippa mig! (Löööning <3<3<3<3)

På tal om brödrostar! Jag köpte ju en borste till hunden för att vi ska kunna borsta henne varje kväll. I helgen blev det lite slarvigt med det och i tisdags hade hon alltså tovor som inte var av denna värld!! Hur i hela friden kan det bli tovor så lätt?!!! Vi har snart en sandlåda här inne för hon drar med sig så sanslöst mycket grus och skit in i lägenheten så jag får spader! VARFÖR HAR JAG VALT EN LÅNGHÅRIG HUND?! Jaja. Våren är på väg och snart ska hon rakas! yay! Förresten vill jag ha en liten mops. Den ska heta Mario.

zzzZZZzzzzZZzzzZZZZZzzz

Jag trött? Nejdå, inte alls. Idag ska jag åka iväg och träna! ska bli sjukt mysigt. behöver lite feedback. Känns som att jag liksom inte riktigt kommer någon vart med min ridning just nu. Skulle behöva lite tips och råd. Så skönt att Annika inte har något emot att jag stjäl lite av hennes tid med Berit (:

Solen strålar och fåglarna kvittrar. Marken har börjat komma fram och vad händer då?! Jo Lovisa får sin sedvanliga vårdepression. F---A!! Ja, jag vet att det går över i alla fall, så upp med hakan, ruska om och känn inte efter. Nu ska jag ta en kaka tror jag allt och vänta på att tiden ska gå.

Halmstad
Åh denna underbara tid. Vi hade inga bekymmer. Pengarna försvann lika fort som de hade kommit. Skratten tog aldrig slut.Total eclipse of the heart i korridorerna i skolan. Björns demoniska skratt. Denna saknad! Den sliter isär mig. För var dag som går längtar jag bara mer och mer tillbaka till min lyckligaste tid. Till mina vänner. Hur skaffar man egentligen nya vänner? Hur gjorde man förr? Hur gör man utan skolan?

Helgen

Igår var jag ute i stallet och red en trevlig Galerna. Hon var pigg och arbetsvillig och vi hade jätteroligt! Första gången som vi var ute och red på grusvägen som faktiskt har kommit fram nu! HÄRLIGT! Snart kanske man kan våga sig över vägen och ta en galopprunda i skrevsta?!

Idag blir det jobb. Jag ska tydligen ha utvecklingssamtal med gruppchefen. Har inte haft utvecklingssamtal på 2½ år snart... känns skumt. Ska jobba idag för första gången på plan 3, jag har bara jobbat på plan 2 (och så 2 gånger på plan 1), känns asläskigt!!! Efter jobbet (slutar 19) ska jag fara direkt till stallet och följa med Annika på tävling i farsta.

Imorgon blir det jobb igen, visserligen bara 4 timmar, och på söndag blir det ännu lite mera jobb. Ska börja plugga körkortsteori också. Har tre insändningsuppgifter som måste göras på två veckor, samt typ sammanlagt 300 sidor som ska pluggas till 2 prov. Sårvård! YAY!!! Det är bara två veckor kvar av stress, sen blir det lite mer avslappnat med bara 3 timmars lektion i veckan. Äntligen kan man andas ut lite. 9 veckor kvar på den här terminen och sen kan jag fokusera mer på körkort och jobb. Ska tjäna pengar i sommar! <3 Jag har satt som mål att jag ska ha mitt körkort till slutet av Juni! SENAST! Nu jävlar kör vi stenhårt!

wooooh wooooh, jag tar tåget in i väggen!

Visslaren

Det är nåt i dina ögon
som skrämmer mig så
Det fastnar på min tröja
som ditt elektriska hår
Det är nånting som är fel
så känner jag jämt
Jag har damm i mina vener
Daterad som ett skämt

Jag sparar allt du slänger
Allt det fula som berör
det har blivit svårare att laga det du förstört

Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för…

En gäspning mellan orden
Radion kväver allt
Genom papperstunna väggar
visslar någon falskt
Det är nåt i dina ögon
Slår gnistor, glittrar till
& glödlamporna blinkar, dör
och allt står still

Jag sparar allt du slänger
allt det fula, allt som stör
det har blivit svårare att skydda det som är skört
Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för,
det rår jag inte för

Det är bara minnen för livet
och du tar allting för givet

 

Det är den låten som just nu spelas mest i mina högtalare. Mest för att det känns som att du glider ur mitt grepp. Han dom ersatt mig? Har hon ersatt mig? Varför? Känner du inte likadant för mig längre. Jag älskar ju dig! Du är allt för mig. Jag behöver dig här i stora stygga staden. Jag behöver din trygghet, din närhet, din röst. Varför är du inte här för mig längre. Jag är ju där för dig. Alltid. Vad det än är, men jag har blivit överflödig. Jag behövs inte längre, för du har honom, och så henne. Det är inte det att jag inte är glad för din skull! inte alls! Vänner är viktiga, men jag trodde att vi skulle överleva allt. Nicklas betyder mycket för mig, men du står över allt annat. Det finns ingen som du. Snälla försvinn inte från mig, jag ber dig. Jag älskar dig, jag gör vad som helst för dig. Hade jag kunnat plocka ner månen för din skull, hade jag gjort det. Men jag kan inte, jag räcker inte till, jag är överflödig. Jag är inte med längre... "Det är någonting som är fel, sånt känner jag jämt"....

 

Jag känner mig fruktansvärt ensam. Jag längtar tillbaka till Halmstad så jag tror nästan hjärtat brister på mig. Jag orkar inte vara vuxen, jag orkar inte med den här skiten! Ge mig andra ring tillbaka.

 

Vad ska jag göra. Jag vill inte vara tjatig, jag vill inte kväva dig. Men jag behöver verkligen dig nu. På riktigt, jag behöver dig!


Kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Chickey börjar må bättre! Lyckan var total när hon viftade på svansen igår när jag kom hem från skolan! Helt fantastiskt! :D Hon åt alla sina 6 mål igår och drack en hel del vatten, och hon fick behålla ALLTING! <3 Jag var nära på att gråta av glädje!

Det har varit så otroligt mycket på sitsånde. Jag vet inte riktigt hur mycket man orkar med. Men "I get by with a little help from my friends. Mm, I get high with a little help from my friends. Mm, gonna try with a little help from my friends". Med hjälp av underbara ungar som ställer upp till 110% så klarar man så otroligt mycket! Även om det känns som att bristningsgränsen är nära >_< Jag tar mig i kragen och tuggar på. Det hjälper inte att känna efter, det är bättre att bara tuffa på. Rulla på, på rälsen utan att se sig om. Plugga, jobba, plugga, jobba plugga, jobba. Jajjamen!!!! Det är ju typ bara 6 månader kvar ändå på utbildningen. heja jag älskar min optimism! avslutar min sista termin i slutet av december detta året, men jag har ju sommarlov på typ 2½-3 månader. Fast jag ska jobba typ hela sommaren så det blir inte så mycket ledigt ändå

TIDEN GÅR ALLDELES FÖR FORT! FÖR FAAN SAKTA NER!

Jag hinner inte leva, jag hinner inte med. Jag ställer mig frågan "när ska mitt liv börja? och jag kommer fram till samma svar varje gång, "Jag lever nu!". Men jag hinner inte.. Jag har för mycket som ska göras. Hjälp, sakta in, bara lite. Jag hinner inte reagera, jag hinner inte reflektera. Jag hinner ingenting!

Du är sanningen och ljuset gör mig troende.

Jag vet inte hur jag hade klarat det här utan Nicklas. Min älskade vän, min underbara fästman, som alltid finns här för mig. Även när jag är världens jävla pain in the ass och har pms besvär och gråter för ingenting. Som älskar mig trots mina knäppa saker jag har för mig. Som är min trygghet här i den stora okända världen som kallas vuxenlivet. Nicklas, som är min klippa, som jag alltid kan luta mig mot, som står lika fast i vilka väder som helst. Jag älskar dig så att det nästan finns inte. Du är inte bara min älskade, min sambo, min fästman, du är även min bästa vän och min äldsta vän. 1½ år som förlovade, 2½ år som vi och 7 år som vänner! Still going strong! Min stora kärlek här i livet!

"I was a heavy heart to carry, but he never let me down. And when he held me in his arms my feet never touched the ground!"
Florence + The Machine – Heavy In Your Arms - Soundtrack Version

RSS 2.0